2015. november 13.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A kiszolgálás szörnyű volt:
megérkeztünk, a lefoglalt asztalunkhoz kísért bennünket egy pincér. Már akkor feltűnt hogy nem vette fel az italrendelést, de - gondoltam - megvárják míg elrendezzük magunkat, ez egyáltalán nem probléma. Majd semmi, várakozás. . . 15 perc után egy másik pincér hozott egy étlapot. Majd semmi, várakozás.
. . 20 perc után egy (kedves) harmadik pincér odajött hozzánk és felvette végre a rendelést, amit egy negyedik pincér hozott ki normál elkészítési idő után. Összességében több mint fél órát kellett várni arra, hogy megkapjuk az italunkat és ez rendkívül sok. Az étellel kapcsolatban csak pozitívan tudok nyilatkozni: a lazac egyszerűen tökéletesen volt elkészítve, ezért teszek náluk a jövőben még egy próbát.
2015. augusztus 25.barátokkal járt itt 45 Baráti társasággal látogattunk el az étterembe, ahol jó hangulatban töltöttük el vacsoránkat. A pincér rendkívül udvarias volt és sikeresen vette át stílusunkat. Hamburger tálat ettünk, ami barátságos áron volt, fogyasztásunk így jött ki fejenként kb. 2000 Ft-ra (a többi árról nem tudok nyilatkozni).
Sötétedéskor élőzene indult a teraszon, ami nem nyerte el tetszésemet. A toalett makulátlan volt, de kifogyott a wc papír.
2015. február 12.a párjával járt itt 45Az étteremben télen nincs tolongás, egy-két ember lézeng csak rajtunk kívül, félreeső helyen található. Sok pizzát visznek kiszállításra és nyáron ki lehet ülni a kerthelyiségbe. Bent a berendezés régies, megkopott.
Az előzőket viszont egyensúlyozza a pizzák ára és minősége.
Egy szinten van a szintén tatai Mahagónival, ami viszont teltházas szokott lenni.
2015. január 27.a párjával járt itt 55Örülök hogy a nyereményjátéknak köszönhetően meglátogathattuk az éttermet, mert nagyon elégedettek voltunk:
-az ételek rendkívül ízletesek és gyönyörűen tálaltak voltak (külön dicséret a báránycomb omlósságát illetően)
-a személyzet mindvégig nagyon figyelt ránk: onnantól kezdve hogy beléptünk (mindenki köszön);
majd amíg vacsoráztunk: abban a pillanatban ahogy kifogyott a poharunkból, rögtön utánatöltötték;
A tisztaság makulátlan.
A dizájnra figyeltek oly módon hogy különleges kiegészítőkkel dobták fel a kicsit régies berendezést. Összességében így kellemes a hely hangulata.
2014. november 21.a párjával járt itt 35Nagyon sokat adott hozzá a minőséghez hogy felújították a közelmúltban a helyet; a kiszolgálás mindig kedves és udvarias.
Az Oázis egy családbarát, kellemes hangulatú hely, ahol bátran választhatunk, főleg vasárnaponként, mert ilyenkor az étlap nagy része féláron van.
Rossz tapasztalat: grill zöldség helyett párolt zöldséget kaptam (NEM UGYANAZ).
A mellékhelyiség bár tiszta, de megkopott; ezt is felújíthatták volna.
2014. november 21.barátokkal járt itt 55A kiszolgálás barátságos és udvarias.
A hely kellemes hangulatú, amihez nagyban hozzájárul a dízájn, a részletek.
Az étel minősége és a tálalás megfelelő.
Van csapolt sör is és szombat este meglehetősen sokan vannak.
Tetszett az emeleti rész is, ahova el lehet vonulni; az alsó pedig belvárosias hangulatú, megfelelő hely a reggeli újság melletti kávézgatáshoz.
2014. november 21.a párjával járt itt 35A helyet azért választottuk ki, mert az interneten előre megnéztük az étlapot és célirányosan mentünk.
Kiderült hogy az már nem érvényes, de ennek ellenére elkészítették a kért különlegességet. Nagyon elégedett voltam az étellel, kiváló volt, bár a számla végösszege borsos volt.
A kiszolgálás kedves és udvarias.
A hely kinézete nem fogott meg, átlagos, bár fel lett újítva.
2014. november 21.a párjával járt itt 55 Igazán elégedettek voltunk mindennel az étterem történt látogatás után. Az ételválasztás során kissé félénk voltam, de a pincér udvarias és mindenre kitérő tájékoztatást adott, az étel végül nagyon ízlett. A tálalás is nagyon szép volt. A hely hangulatosan van berendezve, retro dísztárgyakkal, bútorokkal.
Ehhez oly módon társították a modern kiegészítőket, hogy az összhatás nem hogy nem zavaró, hanem kifejezetten hangulatos és teljes összhangban van! Az árak elfogadhatóak!
2014. október 22.a párjával járt itt 55Tatabánya egyik legjobbja: ehhez hozzájárul a pincérek kedvessége, figyelmessége; a hely makulátlan tisztasága; az új berendezés és a modern, letisztult dizájn!
A terasz nyáron nagyon hangulatos, és télen is kellemes az elszeparált asztalokhoz beülni.
Az árak átlagosak (nem a legolcsóbb kategória), a tálalás mindig lenyűgöz.
Kiszállításnál volt rossz tapasztalat (teljesen kihűlt a dürüm).
2014. október 22.a párjával járt itt 45Ottjártamkor pizzéria lévén a pizzát kóstoltam meg, nagyon elégedett voltam vele (Baka pizza).
A kiszolgálás udvarias és figyelmes, a 2 pizzát 20-30 perc alatt kihozták. Az árakkal és a végösszeggel elégedett voltam!
A toalett rossz állapotban volt: nem volt világítás, wc papír és az ajtót nem lehetett becsukni! Kéztörlő és szappan viszont volt. . .