2013. november 13.a párjával járt itt 55 Múlt év áprilisában szervezett a férjem munkahelye kirándulást Visegrádra. Az étteremhez tartozó hotelban volt a szállás,az étteremben volt a reggeli és a vacsora. Már akkor tudtuk,hogy ide vissza fogunk térni! Az ételek ízletesek,bőségesek,változatosak voltak,a kiszolgálás udvarias,gyors. És idén sem csalódtunk!
A megszokott mosoly,kedvesség és a fokozhatatlan minőség fogadott minket. Reméljük,hogy még sokszor élvezhetjük ezt a magas szintű vendéglátást. Köszönjük! !
2013. november 13.a párjával járt itt 55Aki szeret nyugodt környezetben,finom ételeket enni,figyelmes előzékeny kiszolgálásban részesülni annak ajánlom. A tulajdonos történelmi áttekintője Visegrádról és a szilvapálinkája igazán jó hangulatot és étvágyat csinált. Az ételek finomak és bőségesek. A z ár érték arány kiváló. A háromszáz karakter kötelezőt viszont feleslegesnek ítélem.