2023. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 55Sok érdekesség egy helyen. Érdemes az előadásokra is beülni, kísérletezni. Az emeleten sok kipróbálnivaló dolog vár kicsit és nagyot.
3-4 órát simán eltölthetsz itt. Udvaron kisebb játszótér, nem mindennapi elemekkel. Felsős gyerekeknek ajánlom, a kisebbek nem biztosan értenek, élveznek mindent. Köszönet az előadóknak!
Érdekes
2023. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 45Nagyon drága a belépő....és a benti dolgok is.
Sokféle állatfaj található kis helyen. Tiszta, az állatok rendezettek. Bemutatók és ismertetők, amelyekkel többet tudhatunk meg egy-egy fajról. Tetszett, de kb 2 órás program az egész, ami kicsit csalódás volt.
2023. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 25 Röviden: többet vártam. Hosszabban: csak az ajánlat a van wifi, a tv lista is csak a tájékoztatóból ismerhető. Jeleztük a problémát, nem történt semmi. Tisztaság: van mit fejleszteni! Ágyak: ha fáradt az ember, tud aludni, viszont a pótágyon lévő "szivacs"-on csak a drót volt, aludni nem lehetett rajta, jelzésre cserélték.
A szoba rendkívül kicsi, pótággyal akadálypályává változott. A szobában mi is tapasztaltuk a jellegzetes "illat"-ot. A reggeli minimális, a tisztaság kérdőjeles. A mikróban zsíros cafatok lógtak, gyorsan vissza is csuktam. Legközelebb jobban tájékozódunk, véleményt olvasunk foglalás előtt. Személyzet kedves, segít, amit tud, de nem rajtuk múlhat.
2023. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Új néven, a régi, megszokott, semmi extra. A felújított szárnyról nincs infóm, a régi, az nem változott semmit. Az ár négy csillagos, kicsit túlértékelt. A konyhája finom, de a korábbi évekhez képest visszafogott, minimalista. A szobák. . . használtak, az ágynemű, köntös tiszta, de szakadt, agyonmosott.
A " konditerem": csapnivaló - inkább ne lenne. . . A masszázs: ára az égekben! Sima masszázst nem kérhetek, illatanyaggal pedig nem szeretném. A személyzet 5*. Ennyi pénzért minimum az otthon kényelmét és igényességét várnám. . . . Nem? Romlik a színvonal. . . évek óta, és ezt a gyerekeim is észrevették.