2017. július 14.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Parommal jartunk az etterembe de sajnos nem voltak olyan jo tapasztalataink de azert kezdem a joval :) az etelek nagy adagok voltak tisztasag volg az etteremben de. . Nagyon nagyon draga ahhoz kepest nem volt nagy szam, ami legjobban elkeseritett hogy senki nem volt rajtunk kivul es a pincerek is halalra untak magukat jarkaltak fel ala es minket neztek zene is jo lett volna ha szol!
:( halkan kellett beszelgetni mert mindenki hallott mindent. . Egyebkent az etelek finomak voltak de semmi extra
2017. június 1.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ár-érték arányban kiváló, fiatalok számára is. Finomak az ételek, kedves a személyzet. A szoba kicsit kicsi, de elég szerintem. A wellness részleget senki se használta egy kisebb rész van, de egyébként közvetlen a cserkeszőlői fürdő közelében van úgyhogy az nagyon nagy pozitivum.
Az ételválaszték lehetne színesebb, de mivel olcsóbb a szállás is ezért érthető. Egyébként az étterme kiváló. Cserkeszőlőn sok látnivaló nincsen de egy sétát lehet tenni.
2017. június 1.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép a szálloda nagyon tetszett mindenkinek. A kaja isteni, a fürdő is szép hatalmas belső térrel és nagyon sok medencével. Szép helyen helyezkedik el a szálloda, előtte akár be lehet térni megnézni Eger városát. Mindenkinek csak ajánlani tudom, sajnos kicsit drága de egyszer mindenképpen megéri!
Jók a masszázsok is és tényleg nagyon szép az egész szálloda kedves a személyzet is.
2017. április 16.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép estét töltüttünk itt el a családommal. Nagyon finomak az ételek, és nagyno tetszik az étlap kialakítása is, hogy minden étel mellett ott van a kép. Kicsit drága, de isteni finom ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. Aki nem akar állandóan magyaros kaját enni itt megtalálja az újdonságokat és érdekességeket. Az étlap nagy betűkkel van írva, ami a papámnak nagy öröm volt :))
2017. április 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Ajándékba kaptuk a vouchert és nagyon tetszett, hogy reggeli ebéd és vacsora is volt a csomagban. A wellness részleg is szép volt, de jó, hogy közvetlen közelben van a várfürdő. Az ételek is nagyon finomak voltak (isteniek :) ) A szoba is nagyon kényelmes volt nagyon szuper hétvégét töltöttünk itt el biztos hogy még visszatérünk :)
2017. április 16.a párjával járt itt 45Pihenni voltunk a párommal a visegrádi Thermal Hotelben. Az ételek nem voltak nagyon finomak, a recepción úgy éreztem, hogy nincsenek jóba egymással. Alexandra értékesítő a legkedvesebb, legügyesebb szerintem mindenben a rendelkezésünkre állt. A wellness részleg nagyon szép, a szobák kényelmesek és a takarító személyzet is kedves volt. Az árak kicsit húzosak. .
Fantasztikus volt a szálloda, nagyon kényelmes, mintha egy kastélyban lettünk volna. Közel van a fürdőhöz, finomak az ételek és jó a wellness. Mindekninek ajánlom, aki ki szeretne kapcsolódni, mert tényleg nagyon szép. A személyzet is kedves volt, menjetek el mindenképpen.
A wellness lehetne egy kicsi nagyobb, de az ágyak nagyon kényelmesek és romantikus, hogy be lehet húzni a függönyt :)
2016. július 10.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép kis szobákban töltöttünk el egy romantikus napot. Kicsit messze van a belvárostól és sokan hangoskodtak az éjszaka. Az ágy kicsit kemény volt, de nagyon jó volt, hogy volt konyha igy regge tudtunk reggelizni. Jó a medence is és szép az egész környék. A személyzet is nagyon kedves volt velünk , segítőkészek voltak és aranyosak. Sok kisgyermekes család is volt. :)
2016. április 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jó volt a szálloda, szép szoba volt és igényes, tiszta. Reggeli bőséges megéri kérni, nagyon jó , hogy a tóparton van, hangulatos tiszta környezet. A személyzet is nagyon kedves. Az egyetlen negatívum, hogy az ágy nagyon recsegett, így sokszor felébredtünk. Közel van a várhoz, így azt is meg tudtuk nézni és még volt egy kis fesztivál is. Sajnos esett az eső de át tudtunk menni a komáromi fürdőbe.
2015. augusztus 15.a párjával járt itt 25 Barátom kapta a szülinapjára ezt a bónuszt, mi pedig nagyon örültünk neki, hogy elmegyünk mert a képek nagyon szépek voltak. Aztán jött az email, hogy mennyi mindenért kell még pluszban fizetni. . . szerencsétlen anyuka fizethette tovább az összegeket ha már ajándékba szánta alapból lerakott 28.
000-et erre még jött a szezon felár (bármilyen hónapban szezon van -. -) parkoló, hétvégi felár, kaució. . igy lett 15. 500 pluszban. . a szoba legalább szép volt, tágas nekem maga a hely tetszett és a medencék is és nem értem a többi ember mi a fenét csinált de sose voltak ott igy csak mi voltunk szerencsére. A reggeli nem túl sok a kifli olyan száraz hogy el se lehet vágni, az ebéd carbonara tészta és vmi gombás pedig már felkészültem hogy alig tudok választani majd de utána éhen maradtam. A vacsora legalább jó volt bár a rizottót nem nevezném annak inkább kukoricás rizsnek de a csirke nagyon száraz volt. Mire odaértünk a wellness már bezárt de lehetett menni a privát jacuzziba 20 percre ami romantikus de nem éri meg ennyi pénzért. A masszázs se éri meg, egy pocakos bácsi a masszőr aki egyben a gondnok is és szerintem semmilyen masszás végzettsége nincsen. A nő mogorva és beszólogatós, a pasik legalább jófejek. Nem is kell mondanom klíma 3000 naponta. . vicc. . . főleg 40 fokban még jó hogy kérjük. . 4 csillagos szálloda kötelező eleme a hajszárító még azt is kunyerálni kellett a portán. privát jacuzzi időpontját elirták várhattunk plusz 20 percet. . hát nem éri meg az tuti. . sokkal jobb helyek vannak, de legalább szép volt.