2014. május 4.gyerekekkel járt itt 55Mi kétszer voltunk eddig a Paripában, egyszer nyáron amikor kint foglaltunk helyet. Számomra bent kellemesebb volt, mert kint kicsit közel vannak a lovak. Az ételekkel és a kiszolgálással is meg voltunk elégedve, a pincérek nagyon udvariasak és kedvesek. Az étel minősége és mennyisége is megfelelő. Az elhelyezkedése nagyon jó, ebéd után alkalmas egy sétára az erdőben.
2014. május 4.gyerekekkel járt itt 35 Régen nagyon szerettük ezt a helyet, és ezért a ballagási ebédünk helyszínéül a Play Pubot választottuk, de sajnos nagy csalódás ért minket. A pincér nem volt munkájának megfelelő öltözetében, de ez még nem is számított volna, de flegmán viselkedett velünk, mikor kértünk tőle egy borlapot, az utólag megrendelt sört meg már ki sem hozta.
Sajnos többen nem voltunk megelégedve az étellel sem, például a hal át sem volt sütve rendesen, a majonéz túl édes volt a salátában, és az ételek mennyisége sem volt túl kielégítő. Mikor eljöttünk, éppen hogy csak köszöntek, nem tapasztaltunk túl nagy vendégszeretet.