2013. december 27.gyerekekkel járt itt 15 A recepción sokat kellet várni,mire bejelentkezhettünk. Az ablakon ócska,félig leszakadt függöny. Szobaablak alatt kisbolt szerűség,ahova minden reggel fél 5 kor hozták a kenyeret,vagy nem tudom mit. Este 11kor még ott söröztek a fiatalok,meg bandáztak. Leparkolni alig lehet,tele volt a parkoló. Az étel kevés,8,30 kor érkezve 2 szelet szalámit találtunk 4-ünkre.
20 percet vártunk,mire pótolták. De nem azért késlekedtek,mert még volt 20 féle más dolog. az asztal tök üres. Nagyot csalódtunk. A benti medence hűvös kisgyereknek/nekem is/. A melegvizesbe meg egyet fröcsölt a gyermekem,és kinéztek onnan. Kinti medence hideg,hűvösebb szeles időben nem élvezhető. A masszőr majdnem eltörte a gerincemet. Mikor szóltam,hogy finomabban,azt mondta:ez nem simi-simi masszás. 2 nap múlva bekékült a hátam,vállam. Nem ajánlom senkinek,többet nem megyünk oda.
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 45 Már 2x jártunk a szállodában. Először olyan szuper szobát kaptunk,melyben a gyerekek egy függönnyel elválasztott szobarészben feküdtek. Fiatal házasok révén,ennek nagyon örültünk. A személyzet nagyon kedves,segítőkész. A lovagitorna is nagyon tetszett. A szálloda étterme szép,bőséges és finom ételek. A medencék nagyon jók.
Második alkalommal a gyerekek teljesen egy légtérbe aludtak velünk. Ezt sajnáltuk nagyon,de akkor is jól éreztük magunkat. Még biztos leszünk vendégei a szállodának. Legközelebb rákérdek a szoba milyenségére. Jól kipihentük magunkat,nagyon jó,családias szálloda.
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat. 6 és 9 éves fiúkkal voltunk. A wellnes super,sok medence,különböző hőmérsékletűek. Azt gondolom,csak egy vízicsúszda fokozhatta volna az élményeket. Az étterem szép,az ételek finomak,bőséges választék,süti gyümölcskúponok/Amiket ki sem tudtunk használni,mert olyan isteni volt az ellátás,nem igényeltük/,Korlátlan italfogyasztás nagyon jó,főleg a nyári melegben.
A személyzet nagyon kedves. A bicikli,trambulin,a golf,a billiárd,az xbox és még sok más elfoglaltság. Ki sem kellett mennünk a szállodából,annyira jól éreztük magunkat. Gyönyörű környezet,romantikus séták a golfpálya mellett. Tényleg kipihenten érkeztünk haza. A legjobb szálloda,amiben voltunk eddig. Remélem még megengedhetjük magunknak,hogy vissza tudjunk térni. Köszönjük!
2013. december 27.a párjával járt itt 25 Nagy csalódás volt számunkra. 2 gyermekem van,nélkülük szerettünk volna pihenni férjemmel. Már nagyon vártuk. Odaértünkkor recepciónál nem kedvesek,fürdőköpenyt nem adtak,kérnünk kellett. A pincér kapásból letegezett. Fürdőszobában zuhanyfüggönyös kabin van. Ágy nagyon nyekergett,aludni sem tudtunk.
A falak vékonyak,még a Wcpapír letekerését is áthallani. Nevetséges. Nem hogy a többit. A recepciónál kell mászkálni,hogy eljussunk a wellnesrészlegbe. Ami sokkal kisebb,mint a képeken látszik,büdös a víze. Udvaron van egy medence,ahova a szaunázók mennek ki csobbanni. Persze meztelenül. Ablakunk,erkélyünk pár méterre tőlük. Nem vagyok prűd,de ez nekem nem fér bele a 4 csillagba. A 3-at is meggondolnám. A szálloda egyébként gyönyörű,csak nem praktikus. Nem hiszem hogy mégegyszer vendégük leszünk.