2020. augusztus 5.barátokkal járt itt 55Rendkívül kedves pincérek. A vacsora hamar készen lett, finom volt. Talán a kelleténél sósabbra sikeredett. Nagy gond viszont, hogy nagyon hamar zárnak, több vendéget is elküldtek.
2016. augusztus 17.barátokkal járt itt 55 Többször jártunk már itt, legszívesebben minden nap itt lennénk! Csodás helyen van, egy kicsit megizzaszt a feljövetel, akár gyalog, akár bicajjal jövünk. Fáradt turisták pihenőhelye,csendes, jó levegővel! A tulaj fáradhatatlan, kedves, igaz lassan elfogy a nagy rohanásban :) Az ételek mindig nagyon finomak, a kemencés husikról ódákat zenghetnénk.
Ehhez finom borok, vagy hideg, frissen csapolt sör. . . . nyami! ! Egy szó, mint száz: ide el kell jönnie mindenkinek!
2016. április 3.a párjával járt itt 55 2 éjszakát aludtunk a panzióban, 2 vacsorát, 2 reggelit ehettünk az étteremben. Egyszerűen fantasztikus volt minden! A reggelit az asztalunkon találták, édes és sós kiflik-kalácsok, felvágottak (nagyon finomak), vaj-méz-lekvár, olyan rántotta, amilyet óhajtottunk, isteni finom erős kávé, habos-forró tej stb-stb.
Vacsorára pedig bármi, amit szemünk-szánk megkívánt! Különleges, finom ételek sokasága.
2016. április 3.a párjával járt itt 55 Második kedvenc helyem Badacsony, nem is tudom, mi lenne nélküle! Hirdetés útján találtam erre a nagyszerű szálláshelyre, és az árak vonzottak először. 2 fő, 2 éj, félpanzió 28 000 Ft-os nyitási áron. . . :) Felújították az étterem felső szintjét, vadiúj minden. Elsőként alhattunk a kényelmes ágyban, használhattuk a fürdőt!
Minden gyönyörű, jó-új szagú, friss festés, stb. A helynek varázsa van, csak ajánlani tudom Mindenkinek!
2015. augusztus 16.barátokkal járt itt 55 Egy hetet voltunk egy vízparti nyaralóban, melynek borzalmát a csak ez a hely tudta feledtetni. Világszínvonalú hely, minden minőségi. A bútorok, a csapok, a mellékhelyiség, de elsősorban a SÖRÖK! Sajnos időnként megcsappant a választék, de így volt mindig olyan, mely nagyon ízlett. A pilsenitől a feketéig, a gyümölcsöstől a búzáig.
. . Fantasztikus nedük, kár, hogy olyan messze van tőlünk! És az árakról még nem is beszéltem: nagyon baráti, olcsó! ! Szombat este pedig élő koncertet is rendeznek. Kell ennél több?
2015. április 28.a párjával járt itt 55Zalakaros a kedvenc helyünk, ezért ha tehetjük, évente ellátogatunk ide. A szállodában akciósan voltunk, nagyon kedvező áron. A szoba különlegessége a nem párhuzamos falak, a tágasság, a kényelem. Az ételek egyszerűek, de finomak, az italok ára kedvező. Barátságos, családias hangulat, kedves kiszolgálás. Összességében jól éreztük magunkat, még visszajövünk.
2015. február 6.a párjával járt itt 55 Visszatérő vendégként idén is megfordultunk a hotelban. Nagyon tetszik a hely, mivel közel van a várhoz és a Főtérhez. A legjobb mégis az, hogy ingyenes az átjárás a termálhoz, strandhoz. Kibővítették a termál részt, több medence van nyitva télen. Kedvencünk mégis a kinti 36-38 fokos vízzel feltöltött medence.
A szállás egyszerű, felújítás ráférne, de kényelmes, a matracok újak. Külön van a WC a fürdőtől,és ez ritkaság. A reggeli és vacsora fantasztikusan finom, nagy a választék. A személyzet kedves, mosolygós, és nem hátrány manapság:jó humorú.
2014. augusztus 15.barátokkal járt itt 55Csodás környezetben található az étterem. Elegáns, mégis a környezetbe olvadó. Az ételválaszték nem túl választékos, de annál sokoldalúbb, izgalmasabb. Négyen voltunk, 3 féle ételt ettünk, és mind szenzációs volt. Az ételek hamar elkészültek, frissek, finomak voltak. Az árak tűrhetően megállapítva. Az italok, borok finomak, különlegesek. Még visszajövünk.
2014. augusztus 15.barátokkal járt itt 45Az étlapon sokkal ígéretesebbek voltak az ételek, főleg a köretek. Tulajdonképpen finom volt minden rántott, töltött hami, a csülök viszont száraz, ízetlenre sikeredett. Sokkal többetmondó az étlap, mint a valóság. A pincérhölgy nem tudta, hogy a borok honnan, mely pincészetből valóak, nem is érdemel szót egyik sem, sajnos. Nincs fagyi, jégkrém,csak palacsinta. :)
2014. július 4.a párjával járt itt 55Igényes, jó hangulatú hely! Volt, hogy csónakkal jöttünk, könnyű a kikötés. Lent a parton is megihattuk az italunkat, nem volt gond. De jöttünk már többször is vacsorázni, akkor más arcát fedeztük fel. Az ételek nagyon finomak, sok a különlegesség. Az árak teljesen elfogadhatóak. A jó barna sör hiányzik csak, akár csapolva. Nem az a puccos drága! Csak jót tudok, tudunk mondani a helyről!