2018. szeptember 22.a párjával járt itt 35 2018 szeptemberében jártunk itt a családdal. Nosztalgikus hangulatban érkeztünk meg a párommal. Ugyanis Salgótarjánban ismerkedtünk és több hetet is eltöltöttünk a fogadóban. Pontosan 15 évvel ezelőtt. Sajnos azóta sokat csökkent a színvonala, minden téren. Igényes szállodából, "munkásszálló" lett. Nagyot csalódtunk.
Az ételek mennyisége bőséges, de íztelen. A szobákban ugyanazok a bútorok vannak, mint anno, csak sokat amortizálódtak. Látszik, hogy nem lett rá költve. . Sajnálom, mert a környék nagyon szép, tele van látnivalóval, jó helyen van a fogadó, központban, minden elérhető közelségben. "A Kálváriára érdemes felmenni, közvetlen a szálloda mögött, csodálatos a kilátás"
2018. július 1.gyerekekkel járt itt 55 Júniusi előszezonban jártunk itt a családommal, 2 gyerekkel. (megjegyzem, a szálloda szolgáltatásaiban nem éreztük, hogy előszezon van)
Megérkezéskor kedvesen fogadtak bennünket, pár perc alatt becsekkoltunk. A szoba tiszta tágas, hatalmas erkéllyel, kellemes illattal. .
a szoba szép volt és modern, még mobiltelefont is tartalmazott a szoba, amit bármikor bárhova magunkkal vihettünk :)
A saját strandhoz pár perc séta kell, de megéri. A vacsora bőséges és ízletes, volt sőt voltak igazi gasztro műremekek is előétel gyanánt. A wellness részleg kiváló, több medence, jakuzzi, külső-belső, mindenféle szauna. . A szálloda elhelyezése is jó, nincs messze a központtól. Négy nap három éjszakát töltöttünk a szállodában, igazi luxus körülmények között. Külön kiemelném a személyzetet, kedvességükért, és rugalmasságukért. Köszönjük. Még vissza fogunk térni. :)
2018. május 26.gyerekekkel járt itt 552018 májusban jártunk itt feleségemmel és kisfiammal. Egy háromnapos sporteseményre jöttünk Gyomaendrődre. Közel szerettünk volna lenni az eseményhez ezért választottuk a Borostyán vendég házat. A szoba teljesen tiszta, rendezett, jól felszerelt konyha. A személyzet nagyon kedves készséges. A környék nagyon szép sok a látnivaló. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2018. május 20.gyerekekkel járt itt 55 2018 májusban jártunk itt a családdal, átutazóban voltunk, megálltunk pihenés képpen. . . Remek kikapcsolódás az egész család számára. Sok sok látnivalóval, interaktív szórakozással. Az indóházban finom ételek. Udvarias személyzet. . Ajánlom mindenkinek. Hamar el repült három óra :) A suvenír boltban mindenféle ajándékot lehet vásárolni.
. a 4D mozi és a szimulátor is nagyon tetszett. . Ide még biztosan visszatérünk. . .
2017. július 12.gyerekekkel járt itt 55Családosan jártunk itt, nagyon tetszett a szoba, az elhelyezkedés, az étteremben nagyon finoman főznek és gyors a kiszolgálás. Ilyen kedves, rugalmas személyzettel még nem találkoztam. Sok látnivaló van a közelben, kedvencünk a barlangfürdő :) Parkolóhely mindig van a hotel körül, ami ingyenes. Reggeli étkezés már 6:00 óráról van. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2015. július 22.gyerekekkel járt itt 55 Jó kis 5 napot töltöttünk itt a párommal és gyermekeinkkel. A szálloda ,az étterem, és az udvara nagyon szép, pont mint a képeken. A wellness részleg kitűnő. A személyzet rendes és segítőkész. Ingyenesen lehetett használni a teniszpályát, a pingpongot, csocsót, billiárdot. . . (máshol ez pénzbedobós)
Mi csak reggelit kértünk, az remek volt.
Negatív élmény,: hogy NEM VOLT HŰTŐ A SZOBÁBAN! ! ! Ez a 38 fokos hőségben hiányzott. A szobák nem tartalmaznak klímát, ezért a folyosót jégveremmé hűtik folyamatosan. Ezért többen ott tárolták az üdítőitalokat, mi is. :)
Ettől függetlenül ajánlom másnak is. ( A hűtő hiányát úgy látom többen is jelezték! ! )
2015. július 19.gyerekekkel járt itt 55Udvarias pincérek, gyerekbarát hely, nagyon finom és bőséges ételek! Ár-érték arányban kiváló. Tökéletes . Strandon voltunk, készülődtünk haza, még betértünk egy vacsorára a családdal. Nem bántuk meg. Az ételek finomak, bőségesek, kellemes hangulatú hely. Valamint nem utolsó sorban Olcsó! Más balatoni étteremben dupla ennyit fizetünk. Biztos, hogy még visszatérünk.
2015. július 19.gyerekekkel járt itt 55Két kisgyerekkel voltunk ott (kétszer is)
A szálloda személyzete profi, a kiszolgálás remek, Reggeli,ebéd ,vacsora kitűnő és változatos , a kisebbik gyermekünk elég válogatós, de még ő is mindig talált magának a svédasztalról. . . . :)
Rossz időben sem lehet unatkozni, igazi gyermekbarát hotel.
Hátrány az ingyenes parkoló hiánya. Csak ajánlani tudom mindenkinek.