2022. augusztus 20.a párjával járt itt 15 8-dik emeleti szoba, nincs klíma, se ventillátor 40 fok a szobában. Vacsoránál túl zsúfoltság, nem volt úlőhely, várni kellett hogy más befejezze az étkezést, csak úgy tudtunk bejutni. szervezetllen az egész, nincs ülésrend szoba szerint. 5 éjszakát voltunk, minden nap a vacsoránál ugyan az a süti volt, nincs választék.
nem cseréltek törölközőt, nem takarítottak. a wc papírért is szólni kellett. köszönjük a lehetőséget, de nekünk csalódás volt többet oda biztos nem megyünk. amúgy nagyon jó helyen lenne, közel mindenhez, de ez a retróbbnál is retrób. költeni kéne sokmindenre.
2017. január 9.gyerekekkel járt itt 55Egy gyermekkel töltöttünk el egy szuper hétvégét,nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet nagyon kedves barátságos, tiszta és nyugott hely, igazi hely a kikapcsolódáshoz. A reggeli és a vacsora bőséges és nagyon finom, változatos. Ne hagyd ki te se.