2016. november 14., csoporttal járt itt 15 Csak csatlakozni tudok az előző kommenthez, senkinek sem ajánlom ezt a helyet. A kiszolgáló hölgy türelmetlen, agresszív, néha udvariatlan [Moderálva - a szerk. ] stílusban kommunikált a vendégekkel, többek között velünk is. Ottlétünk alatt 1 betérő pár egy ilyen "wellcome" beszólás után már le sem ült, ment tovább egy másik helyre (ők tették jól).
Nagy csapattal érkeztünk (10 fő), a felszolgált levesekkel nem is volt gond, ellenben a második fogás 3 embernek is rossz volt. Az általam rendelt hagymás rostélyos egyik összetevője sem volt elfogadható: a hús nem volt jó, a krumpli száraz, a hagyma pedig szintén ízetlen, száraz volt. Az ételt visszaadtam, de nem kérdezték meg, hogy mi vele a baj, illetve kompenzálni sem akartak. Fizetésnél jeleztem a hölgynek, hogy nem vagyok hajlandó fizetni a második fogásért, amiből kisebb nézeteltérés is akadt, mondván, hgoy én és a barátnőm "biztos minden helyen ezt csináljuk". No comment. . . Utólag már tudom, hogy mi hibáztunk, sajnos nem néztünk utána a vendéglőnek, legközelebb okosabbak leszünk.
2015. augusztus 21.családjával járt itt 15 Tavaly nyáron voltam náluk és mivel furcsa mód első helyre rangsorolják itt az emberek, gondoltam megírom az én történetemet. Rólam tudni kell, hogy imádom a bélszín steaket, így ha új helyre megyek és megtalálható az étlapon, akkor azt rendelek. Itt is ez történt. Nagyon vártam már, hogy megkóstolhassam, mivel több ismerősöm is pozitívan nyilatkozott a helyről.
Mikor kihozták a húst, már akkor rákérdeztem a pincérnél, hogy biztos-e abban, hogy amit kihozott, az bélszín-e, mert szemmel láthatóan nem az volt. Valószínűleg azt gondolhatta, hogy első ilyen próbálkozásom, így egyből azt válaszolta, hogy ez biztos az. Mivel nem hagytam magam, visszament a konyhára, majd 5 perc múlva visszajött, és beismerte, hogy valóban hátszínből készült az étel, ugyanis kifogytak a készletből. Nem mennék bele, hogy ez mennyire inkorrekt magatartás volt mind a pincér, mind a "chef" részéről, egy tuti, hogy ezek után soha többet nem térek ide vissza és ismerőseimnek valamint az oldal olvasóinak is ezt javaslom.