2016. június 3.a párjával járt itt 55 Kuponnal foglaltunk szállást amihez teljes ellátást adtak, remek áron és a döntést elősegítő kisállat fogadását is lehetővé tevő kiegészítéssel. A foglalás és a fogadtatás is rendben volt, kedvesek, udvariasak, előzékenyek voltak. A szoba szép, tiszta légkondis, az ellátás megfelelő.
A wellness és a fitnesz részleg is patyolat tiszta, remek időtöltést kínál. Nagyon szép, kellemes belső udvara van a szállónak, játszótérrel, sütési, főzési lehetőséggel, szép virágokkal! Ez a település május végén rendkívül csendes, már-már kihalt a mezőgazdasági munkáknak köszönhetően, viszont nagyon szép, rendezett és tiszta, rengeteg virággal, szóval pihenésre, kikapcsolódásra remek! Összességében jól éreztük magunkat, bár az 5000 Ft. -os fenyegetés a kívülről bevitt ételre és italra kissé furcsa, bár tevőlegesen nem történt ez ügyben semmiféle kísérlet, ezért nem is értem miért nem veszik le azt a feliratot.
2013. november 5., kollégákkal járt itt 35 Céges rendezvény keretében töltöttem 2 éjszakát a hotelben. Megközelítése a pesti (budai) viszonyoknak megfelelő, a gyakran bedugult Hegyalja út adottság. Tágas mélygarázsa van ez nagyon pozitív. A recepción dolgozók elvégzik a dolgukat, bár nem igazán állnak a helyzetük magaslatán. A hotel 3 csillaggal jelölt.
Nos ez az éttermi árakat tekintve nagyon kevésnek tűnik a szobákat nézve viszont sok, tehát átlagban stimmel. A TV csatornák közül - ez összesen kb 8-10 - 2 magyar adó nézhető az M1 és az RTL Club. A tisztaság összességében megfelelőnek tűnt egy dolog kivételével. Én ennyire elöregedett piszkos függönyöket mág életemben nem láttam. A svédasztalos reggeli viszont igazi meglepetés, minden igényt kielégítő bőséges választék, friss pékárú, felvágott meleg étel minden mennyiségben. A zöldségek és a gyümölcsök viszont ismeretlenek a séfnek. Összességében szállásnak jó, ott tartózkodásra szerintem nem alkalmas, bár amennyire láttam igen nagy a vendégforgalom elsősorban külföldi fiatalok részéről
2013. július 16.barátokkal járt itt 55 Családi, baráti társasággal születésnapot ünnepeltünk a Kakasban. Szívélyes, kedves fogadtatás után kíváló ételeket kaptunk, bátran mondhatom "elképesztő" adagokat! Rendkívül igényes, szép hely, remek kis udvarral, így kisgyerekek számára is ideális lehet.
28-an voltunk, ennek ellenére az a-la-card vacsorát mindannyiunknak szinte egyidőben szervírozták,ami szerintem nem kis teljesítmény! Gratulálok és köszönöm a kedves személyzetnek, akiken látszik, hogy szeretik és szívesen végzik a munkájukat. Nagyon kellemes élmény volt, biztosan ellátogatunk még oda.
2013. június 27.családjával járt itt 35 Előre foglaltunk asztalt, a telefonban azt mondták az utolsó pillanatban, mert teltház lesz. Ehhez képest egy kb. 15 fős részben japán társaságon és rajtunk kívül az egész étteremben kb. még 6 vendég volt. A mi asztalunkat értelem szerűen a másik csopottal egy helyiségben reserválták.
Így a saját hangunkat sem igen hallottuk, ráadásul egy hermetikusan lezárt teremben voltunk melyben szinte semmilyen szellőzés nincs. A pincér teszi a kötelességét és ez nagyon látszik rajta. A kaja alsó középszerű, bár az ára nem annyira. Összegezve, a hely tiszta, bár csak az éppen szükséges szintig, a kaja ehető és azzal a lendülettel felejthető is, a kiszolgálás megfelelő és pont. Mivel a városban nem nagyon van étterem, így ajánlható de erősen kétlem, hogy sok törzsvendégük lesz.
2013. június 22.a párjával járt itt 55 Közvetlenül a Duna parton fekvő nagyon szép szálloda. Az első alkalommal arra a vidékre látogatónak talán kellemetlen meglepetést okozhat, hogy a Hotel a várostól kb. 10-12 km. -re van így a városnézés nehézkes, bár sajnos Esztergom a mai állapotában nem igazán vendégcsalogató. Érdekességképpen említem, hogy közvetlenül az árvíz levonulása után voltunk ott.
Ennek ellenére a szállóban és annak területén szinte egyáltalán nincs szúnyog, 100 m. -re a kaputól már szinte elviselhetetlen tömegben vannak. Fogalmam nincs, hogy ezt a szálloda hogy csinálja! A legnagyobb kánikula elől menekültünk oda, így rendkívül jól esett, hogy az EGÉSZ épület légkondicionált! A szoba szép, tiszta, ropogós hófehér ágyneművel, nagyméretű lapostv-vel, wi-fi-vel csodaszép és tiszta fürdőszobával felszerelt. Jártunk már néhány helyen, de én ilyen nagy és kényelmes ágyban, -ráadásul kiváló minőségű ágyneművel - még nem aludtam! A rendelkezésünkre bocsájtott fürdőköpenyek kissé rontottak az összképen, sokszor mosott szürke és apró méretű, így hát nem is használtuk. A wellness egyszerűen csodálatos! Kristálytiszta vizű kellemes hőmérsékletű medencék, folyamatosan működő élményelemekkel, mintaszerű tisztaság , 5 vagy 6 féle szauna (nem tudom pontosan, én nem szaunázom) szerintem minden igényt kielégít. Innen egyszerűen és könnyen elérhető a hatalmas napozóterasz, melyen rengeteg napozóágy, napernyő asztal és szék is található. A személyzet kedves, szolgálatkész, mosolygós és diszkrét. Az étterem gyönyörű, az ételek kiválóak, változatosak és a svédasztal a megadott időpont végéig folyamatosan tele van. Ez nem kis teljesítmény a 6-8 főfogásból és a számtalan előételből, hidegtálból álló választéknál! Sajnos itt is meg kell jegyeznem, hogy az egyébként ragyogóan tiszta tányérok közül elég sok csorbult. Az előre foglalt időt ezek után nem csoda, hogy megtoldottuk még 2 nappal! Nagyon jól éreztük magunkat, biztos, hogy megyünk még oda és csak ajánlani tudom mindenkinek!
2013. június 2.családjával járt itt 55Egy esküvő keretében jártam itt. Nagyon szép, igényes az egész hely. Kiváló ételekkel és kiszolgálással, ragyogóan tiszta tágas szobákkal fogadtak. A környezet gyönyörűen gondozott hatalmas park két tóval, egyik a horgászók, másik a fürdőzők kedvéért. Ilyen tiszta vizű tavat kevés helyen találni! Biztos jövünk még más alkalomból is, csak ajánlami tudom mindenkinek!
2013. május 29.a párjával járt itt 55Kiváló hely, szép tágas szobával példás tisztasággal. Az ellátás remek, bár élesen elkülöníthető, hogy éppen melyik szakács van szolgálatban. Remek a fürdő, nagy élmény volt, hogy hóesésben a szabadban strandolhattunk. Kiváló, udvarias személyzetük van, tényleg nagyszerűen eltölthető akár több nap is náluk. Mi biztosan megyünk még oda!
2013. május 29.a párjával járt itt 55 2013 április 15. -én jártunk ott. Egy másik étteremben volt előre fizetett étkezésünk, viszont éhesek maradtunk ezért este 8 óra után vaktában elindulva találtunk a Kormoránra. Vendég már nem volt, de egy rendkívül kedves pincér fogadott és 20 percen belül fejedelmi vacsorát kaptunk elfogadható áron.
Másnap már mindhárom kaját ott fogyasztottuk el, nem csalódtunk. Minden friss ízletes és bőséges. Szívből ajánlom mindemkinek aki arra jár!
Még ingyen sem, mégegyszer! -
Club Thermál Kastély Poroszló
2013. május 29.a párjával járt itt 15 Ha valaki komolyan veszi azt, ami erről a helyről a saját honlapjukon illetve a hirdetésekben olvasható, nagyot fog csalódni! Ez a hely gyakorlatilag minősíthetetlen, azt sem értem, hogy egyáltalán működhet egy ilyen rémálom 2013-ban Magyaroraszágon.
Az épület valószínűleg valamiféle kastály lehetett valaha, de a házilagos felújítási próbálkozásoknak köszönhetően ma már teljesen jellegeten és lerobbant. Egy valaha szebb napokat látott "park"-ban található. Ez még szép is lehetne, ha valaki gondozná, viszont ezen tevékenységnek nyoma sincs. Két nagyon aranyos, bár annál soványabb Magyar vizsla és egy kb. 1-1,5 éves póni emeli a hely színvonalát. Sajnos gondozatlan, ápolatlan mindhárom állat, ráadásul, raklapokból és egyéb hulladékból épített "karámban" találhatók. A welnessnek nevezett része az objektumnak, egy db, 20+ éves műanyag (puhafalú! ) medencéből és egy hasonló korú jakudzi kádból áll amelyekben finoman szólva is kétes tisztaságú víz található, bár az ezekbe lépés előtti zuhanyhasználatra igen jó minőségú A/4-es nyomtatott papírlapok hívják föl a figyelmet. Ezen rendszabály betartásának igazából pusztán a jó ízlés szab gátat, hiszen az egyetlen (házilag barkácsolt! ) zuhanyzót vastag vízkő és egyéb részemről nem azonosítható szenny borítja! Az étterem előtt a nap 24 órájában egy hartalmas "ZÁRVA" tábla hirdeti, hogy itt várják szeretettel a vendégeket. Második próbálkozásra a konyhai ajtón bekiabálva előkerül egy egyébkent kedves fiatal hölgy, akinél ledhadtam a menűredndelésemet. Nos errő csak annyit, hogy kevés, de az legalább rossz! 4 féle menűből lehet választani. Ez nem is lenne baj, de az ott tartózkodó, egyébként nem kevés vendég arca mindet elárult! Borzalmas! Az UNICUM-ot pl. KALINKA vodkás pohárban kaptam, a LÖVENBRAU sört pedig "Borsodi, az élet habos oldala" feliratúban. No ez nem panasz, mert ez az a két dolog ami JÓ volt! A szoba. Nos kb. 4*4 méteres, csakhogy mivel a tetőtérben van ennek midössze a fele alkalmas felegyenesedett használatra. A berendezés átlagéletkora becslésem szerint 25-30év, ami nem lenne baj, de a bútorok állapotán bizony látszik is ez a kor! A valaha fehér törülközők kimodottan szürkék, a lepedő az "ágy" kb. 2/3-át fedi le, melyet megkoronáz az átlátszóvá mosott színes krepp ágynemű. A párna töltésének anyagát nem sikerült megállapítanom és a mérete sem emlékeztett semmiféle általam eddig használt párnára. Az azonban igaz, hogy a szoba és a fürdő is tisztának tűnt, leszámítva a már szokásos, igen vastag vízkőréteget a csaptelepen és a zuhynyrózsán is. A WC ülőke törött, volt, de ez nem zavart, merthogy inább arra koncenráltam, el ne dőljek a fajnszal, mert ez nincs rögzítve, így természetesen bizonyos tevékenységek végzése közben erősen billeg. Az esetleg odalátogatóknak nem ajánlom, (sajnos én megtettem! ) hogy a szobákkal szeben lévő számtalan, számozás nélküli ajtón benyisson. Ott ugyanis rettenetes hulladákhalmok, törött berendezési tárgyak és szemét találhatóhatalmas halmokban. Hogy mi minden egyéb arra még rágondolni is rossz! Én a magam részéről egy azaz egy ott átvirrasztott éjszaka után elemenekültem Poroszlóról. Borzalom, rémálom. Sekinek nem ajánlom!