2020. július 28.gyerekekkel járt itt 35 Majd egy évtized után látogattunk ismét Zalakarosra, ám korábban nem szálltunk meg a Karos Spaban. Úgy látom, hogy a szállodában sok apró (folyamatos) karbantartás hiányzik. Szobáinkban többhelyen -már a hatalmas esőzés előtt is– beázási foltokat láttunk. Kádunk "sziloplasztozása" penészes volt; a másik fürdőben pedig vagy a WC vagy a kád "eresztett".
A fürdőszoba üres folyékony szappantartóját kérésre azonnal feltöltötték. Az étkezés finom, ám inkább szokásos, mint változatos. Szubjektív véleményem szerint a legmelegebb medence hőfoka egyszersem érte el a kiírt 37-39 C hőfokot.
Hotel Karos Spa válasza
Kedves Zoltán! Köszönjük, hogy időt szánt a Hotel Karos Spa értékelésére, számunkra vendégeink visszajelzése a legfontosabb. A kellemetlenségekért szeretném elnézését kérni. Remélem,hogy itt eltöltött ideje alatt szép pillanatokra is szert tett, és a jövőben lesz még alkalma ellátogatni a szállodánkba. Üdvözlettel:Hotel Karos Spa
2020. augusztus 5., , Hotel Karos Spa