2018. október 5.barátokkal járt itt 55 Lányommal és barátnőmmel voltunk. Annak ellenére mentem,hogy a hal ételekért nem vagyok túlzottan oda. Utólag nagyon bántam volna ha kihagyom. A halászlé nagyon finom volt,és bőséges a kenyér hozzá friss és ropogós. A desszert isteni volt bár ,,túlvállaltuk" magunkat mert az is ,,emberes" adag volt, A sör és az üdítők megfelelő hőmérsékletűek voltak, az elvitelre csomagolt leves stabil műanyag dobozban volt.
A kiszolgálás gyors és figyelmes a sok vendég ellenére is. Hamarosan visszamegyünk.
2017. november 19., kollégákkal járt itt 5516-an voltunk bulizni. A személyzet egy tagja figyelte minden kívánságunkat,ételt,italt nagyon időben kaptunk. Ételek bőségesek,italok finomak voltak. Miután én még soha nem voltam itt, kellemesen csalódtam a felszolgált ételekben. Az alkoholos és alkoholmentes italok is ízletesek voltak. A végén a meglepetéstorta is ütős volt. A PINCÉRÜNKET nem felejtjük,imádni való volt.
2016. május 27.családjával járt itt 55 Imádom,mert nagyon kedves a személyzet,igen jók a vendéglátó egységek,figyelmes barátságos kiszolgálás,igen jó árak. A fűrdő hatalmas területen fekszik,minden évben bővítenek a szolgáltatásokon. Nagyon sok rendezvénnyel színesítik a strandolást. Kellemesek a medencék (bár jó lenne még 1 sportmedence).
A vendégek Miskolctól Nyíregyházáig mindenhonnan jönnek. A legnagyobb tömegben is elegendő vizesblokk áll rendelkezésre,megfelelő tisztasággal. A teljesárú jegy egésznapra 1350Ft igen méltányos.
2016. január 15.gyerekekkel járt itt 55Nagyszerű kiszolgálás,gyors segítség a személyzettől amikor,,baleset"történt asztalunknál. Az ételek (levesek,bőségtál)nagyon finomak voltak. Az italok választéka bőséges volt. Kellemes a hely,érthető volt,hogy csak időben történt asztalfoglalás után lehet csak étkezni. Alig várom, hogy jó idő legyen és a szép kerthelyiségben is ebédelhessünk.
2016. január 1.családjával járt itt 55Isteni ételek,kedves személyzet,akik gondolnak az állatbarátokra,jók az italok,mindenben megfelelő választék a mi igényeinknek. Személyzet a második vacsora után már ismerősként üdvözölt,megjegyezték melyik helyet szeretjük,mit iszunk,sőt lefoglalták asztalunkat. Nem csalódtunk egyik alkalommal sem pedig tíz alkalommal vacsoráztunk a Tisza parti vendéglőben.