2015. február 3.a párjával járt itt 45 Útban Bikács felé tértünk be a Halászcsárdába, baráti házaspárral együtt egy kellemes ebéd reményében. Ahányan voltunk, annyiféle ízléssel rendelkezünk és ezért négyen négy félét rendeltünk az étlapról. Klasszikus halászlé: ötös, rántott haltej: ötös, rántott pontyfilé: négyes /kicsit túl vastag volt a szelet és nem sült át rendesen/, holstein szelet: ötös.
Külön tetszett, hogy partedlit adtak /vagy csak mi használtuk annak az asztalkendőt? /az evéshez, ez pld. halászlénél nem hátrány. Az épület nem túl hívogató kívülről, de belül tiszta, rendezett, bár az előző napi lakodalom diszletei még megtalálhatók voltak itt-ott, ez nem volt zavaró. Örülünk, hogy kipróbáltuk!
2015. január 30.a párjával járt itt 55 Most érkeztünk haza ebből a szép kis városból, ebből a klassz szállodából. Két évvel ezelőtt már voltunk itt, akkor is jól éreztük magunkat, ezért tértünk vissza újra. Ha lehet az élményt fokozni, most még jobban sikerült a kikapcsolódás. Melegen ajánljuk a szállodát akár középkorú akár idősebb embereknek. Sőt!
A nyugalmat kedvelő fiataloknak is. Mi a gyógyszolgáltatásokat nem vettük igénybe, de csak jót hallottunk róla. A szállás, az étkezés és a wellness megérdemli a négy csillagot. Ajánljuk, hogy a környéket is derítsék fel, akik itt szállnak meg. Csodálatos kirándulásokat lehet lebonyolítani innen kiindulva és utána még jobban esnek a kényeztető kezelések. Halpedikűr, szolárium, szauna, csuda jó szabadtéri wellness medence.
2014. október 31.a párjával járt itt 45 4nap/3éjszakát töltöttünk a szálloda superior lux szobájában,luxus körülmények között, luxus áron. Kiemelt időszakban voltunk a szálláshelyen, talán ezért volt egy kicsit nagy a tumultus az egész szállodában, és ezért csak délután négy órakor tudtuk a szobát elfoglalni.
Nagyon szép, kulturált, tiszta az egész szálloda, az általunk bérelt szoba a jacuzzival valódi luxust nyújtott. A wellness részleg szép, tágas,az ételkínálat bőséges, változatos. A személyzet hibátlanul végzi a dolgát. A biliárd asztalokkal nem voltunk megelégedve /nem volt jól beállítva, valamint pénzbedobós volt,ami nem tetszett/, de összességében jól éreztük magunkat.
2014. október 10.a párjával járt itt 55 Már többször hallottunk a szállodáról, nem bántuk meg, hogy felkerestük. A személyzet kiváló munkát végez. A tisztasággal semmi gond nem volt. A wellness részleg valóban felújításra szorul, csakúgy, mint a kerékpárok, amelyekkel túrázni szerettünk volna. Nem a megszokott négy csillag, de a háromnál azért jobb.
Mi jól éreztük magunkat, jókat kirándultunk a környéken, lovaskocsikáztunk és lovagoltunk a türelmes lovász segítségével.
2014. augusztus 30.a párjával járt itt 35 Már jártunk néhány éve ebben a szállodában és az, hogy visszatértünk azt mutatja, hogy akkor jól éreztük magunkat. Sajnos most azt kellett megállapítanunk, hogy romlott a szinvonal. Számunkra teljesen érthetetlen módon dohányzó szobát kaptunk, holott az épületre ki van írva több helyen, hogy nem dohányzó épület.
Szerencsére éjjel-nappal nyitva tudtuk tartani az erkély ajtót, így a Lővérek friss levegője miatt nem éreztük a cigarettaszagot. A wellness részleg egész egyszerűen piszkos volt. Konkrétan a medence szélén sárgás lerakódások voltak,ami elvette a kedünket a további pancsolástól. A szoba és az erkély még úgy sem jellemezhető, hogy retro. Mert attól még lehetne jó és szép. A félpanzió keretében tulajdonképpen elegendő étellel láttak el minket, mindig volt valami ehető. Nem különlegesen jó, de nem is nagyon rossz. A pénzért kínált csapviz és a parkolás díja nem fair. Most azt mondom, hogy többet nem jövünk, bár az ár-érték arány nagyjából megvolt.
2014. június 8.a párjával járt itt 55 A múlt héten töltöttünk 5nap/4 éjszakát ezen a csodálatos helyen. Csak jót tudunk mondani a szállodáról. Csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el egy varázslatos parkszerű kertben a szépen felújított szállodaépület. Minden igényt kielégít a wellness részleg, a szoba barátságos, tiszta, jó kilátást nyújtó terasszal rendelkezik.
A félpanziós ellátás keretében nyújtott reggeli és vacsora minden kívánalomnak eleget tesz. Gyönyörű a teniszpálya, kerékpár bérlésre is van lehetőség, mi igénybe is vettük. Ajánlom mindenkinek a szállodát, ha tehetjük mi is visszatérünk.
2014. február 19.a párjával járt itt 25 Nagy várakozással érkeztünk Kelet Magyarország hírneves nagyvárosába. Ezer helyen reklámozza magát a hotel és ez sajnos nem azt jelenti, hogy jó hely, hanem azt, hogy aki egyszer már járt itt, vigyáz, hogy újra ne menjen oda. Tévedés a négy csillag, mondhatnám: beetetés.
Bár nyilván az előírásoknak megfelel /tárgyszerűen:wellnes, bowling, konyha, szállás/, de ez önmagában kevés. És a vendég is kevés, ezért nincs svédasztal,de van gazsulálás a különböző üzleti vacsorán részt vevőknek, és van három estére egy darab, menüajánló étlap összesen négy féle étellel. Értsd: három vacsora=négy ajánlat. A személyzet rendszeresen elfelejt köszönni, nem csak előre hanem vissza is. A szobai kilátás kritikán aluli: három féle összetákolt tető, három darab gázkémény karnyújtásnyira. Pozitívum, hogy szép volt a szoba belső /bár kicsi, de ez nem igazi probléma/,tiszta a fürdőszoba,és kiszolgálhattuk magunkat a wellnes-részlegben /bekapcsolhattuk magunknak az élményelemeket/. Ja, és köszönjük az állatparkba szóló belépőket,az igazi élmény volt.
2013. november 20.a párjával járt itt 55 Fantasztikus környezetben, fantasztikus kis családi szálloda. Nagyon tetszett, hogy otthon érezhettük magunkat már attól, hogy Philip kutya is köszöntött minket a recepcióson kívül:) Elégedettek voltunk a szobával, az ételekkel, a wellness részleggel. Külön vonzó, hogy a szálloda szerves részét képezi a természetnek.
Egészen elképesztő élményben volt részünk, amikor a lovaskocsikázást az erdőben, mezőn és karnyújtásnyira /szószerint: beleérhetett volna a kezünk/ a Kerka pataktól élhettük át. Köszönet érte a kedves hajtónak! Mi sem bizonyítja jobban, hogy jól éreztük magunkat, minthogy az eredeti három éjszakára rátettünk még egyet. Melegen ajánlom mindenkinek a szállodát.
2013. október 8.a párjával járt itt 55 4 éjszakát töltöttünk a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű a hotel fekvése, szép a szoba, kényeztető a wellness, finomak, bőségesek a reggelik és a vacsorák. Ötös az érdemjegy:)Szerettünk volna teniszezni is, de a dolog meghiúsulása csak az időjáráson múlott.
Felséges kávékat kaptunk a hotel bárjában, egészséges barnacukorral ízesítve.
2013. április 15.a párjával járt itt 55 Nagyon szép a szálloda kívül-belül. Bár januárban voltunk ott,és viszonylag kevesen voltunk a szállodában, kiváló volt a választék ételből-italból, kellemes a wellness részleg, figyelmes, udvarias a személyzet. Jól éreztük magunkat,köszönjük. Ha tehetjük, visszajövünk:)Hát nem vagyok regényíró, de lássuk csak mit írhatnék még.
Szép, kényelmes a szoba, tiszta a fürdőszoba. Ápolt, gondozott a szálloda környezete, mely az első benyomás érkezéskor, ezért roppant fontos.