2019. február 4.a párjával járt itt 55Két nap a Hotel Freyában igazi felüdülés. Kellemes környezetben, remek wellness kikapcsolódással, udvarias személyzettel , választékos ételekkel. Köszönjük, még visszatérünk.
2014. január 20.a párjával járt itt 45 Összeségében nagyon jól éreztük magunkat. Elvonulva a világ zajától remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtott a családias hangulatú szálloda. Jó levegő, energetizáló víz, szauna, masszázs, aki tud élvezheti a lovaglás lehetőségét. A gyerekeknek játszási , lovaglási,állatsimogató, fürdési lehetőség.
Az ételek kíváló minőségben és egyedi gasztronómiai élményeket biztosítottak. A felszolgálók gyorsak és udvariasak voltak. A személyzet láthatatlanul tette a dolgát, de mindíg minden rendben volt. Olyan csomagot is összeállítanék, amely tartalmazna, pl. kocsikázást ( a lovagolni nem tudók számára) Kicseréltetném a fürdő nyilászáróit. Értékelés 4,5 pont