2017. január 28.barátokkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2017 Január 23. -án este, a délutáni telefonon történt asztalfoglalás követöen 18,30-kor érkeztünk. Szivélyes fogadtatás után elfoglaltuk kandallo elötti aztalunkat,4 en voltunk. Már volt egy kétszemályes es egy 5 személye asztaltársaság. A vacsora idö ellenére kevesen voltunk.
Egy darab állofogas a kandallo elött elötte egy gyerek szék szoval nagy harc áran sikerült a kabátokat fölakasztani a tulzsuffolt rossz helyen állo fogasra, miután egyszer fel is dölt. Sajnos ezzel a történetnek nics vége, mert mialatt vacsoráztunk már az 5 fös társaság elmenöben volt, és igy a fogas kaland folytatodott, mert a föételt félbehagyva föl kellett hogy álljak, különben a fogas megint feldölt volna, mert a társaság kibányázta a fogasrol a kabátaikat. A Lakkozot csirke a barátnöm szerint izletes volt, szépen volt megtálalva. A csábos csirkét szintén dicserte az ismerösöm, finom volt,A Rostonsült lazac szegényasszony modra is jol sikerült. Sajnos az én Lazac- steakem grillezett zöldséggel nem volt jol elkészive, mert a lazac ki lett száritva a sütés folyamán(attol félve,hogy nem sül át kellöen) és a grillezett zöldség kissé megégetve és nagyon olajos volt, néhol már-már fekete is , a burgonya köret sajnos csak langyosra sikerült! Kedvünk lett volna dessertként palacsintára, de sajnos nem kaptunk 19. 45 körül:-vagy nem volt aki elkészitse, vagy nem volt kedve a szakácsnak palacsintával bibelödni. Fölajánlottam hogy a pár palacsintát elkészitem magam, 5 perc sem kellett volna hozzá! Más éttermekben [moderálva - a szerk. ] tapasztaltak után kissé csalodtunk a Gallo Nero -ban.
2016. szeptember 20.a párjával járt itt 45 Tegnap délben voltunk ebédelni a Deck bisztroban,(13. 09. 2016) izléses berendezés pazar környezet. A fedett teraszra ültünk,ahonnan késöbb asztalcserére kenyszerültünk mert olyan meleget sugárzott a müanyag áttetszö tetö,mintha szaunában lettünk volna! ! Gyors kedves szakszerü kiszolgálás M. felszolgalotol.
Az aktuális ajánlat az amerikai steak választék szakmai tudást sugároz. Csak a Chateaubriand hiányzott a nagyszerü választékbol. Sajnos nem ezekböl rendeltünk , hanem két hal ételt. Tökmagos Fogasfilét és vörös lazacsteakot. Mindkét halétel sütése tökéletessen sikerült,szépen, izlésesse volt megtálalva. Egy észrevételem van mindkét felszolgált étel körete nem a mostani trend szerinti "roppanos"-ra sikerült ,hanem NYERS volt. amit a halkéssel képtelenség volt elvágni. ( A halkés künölben is tompa az esetleges halszálkák miatt) A köretként a tányéron levö kukorica szeletet pedig csak kézzel lehetett elfogyasztani. Szoltam a pincérnek,hogy a köret nyers mindjár felajánlotta hogy kicseréli. Üzentem a szakácsnak hogy a köret nem "roppanos", hanem nyers. A szakács szerint ilyennek kel lennie,ami szerintem szakmailag helytelen. (Azt Rohkost-nak hivják)A tányeromon hagytam a nyersre sikerült köretekböl hogy a szakács meggyözödhessen a köret állagárol! ezt a kritikát épitö szandékkal teszem. Nyugdijjas gastronom
2016. augusztus 23.a párjával járt itt 25 Tegnap voltunk (31. juli 12016) ebédidöben déli 12 kor asztalt elöre nemfoglaltunk s igy egy többszemélyes asztalnál elfoglaltun 2 helyet. Étlapot csak 1 darabot kaptunk mert nem volt több szabad. Sok vendég volt már 3/4 12-kor. Rendeltünk ket bográcsaban halászlét.
Sajnos a halászlé nem ugy volt elkészitve ahogy kellene ,mivel televolt pirospaprikával,a halászlé elkeszitesekkor az alapé megfözese utan a z alaplen lévö zsirretegre kell szorni a pirospaprikát mert a paprika CSAK zsirban oldodik a szep piros szinet is a zsir oldja ki, tehat meg kell varni mig a paprika az alaplevénlevö zsirtükrön átszikkad nem megkeverni hogy a zsirban feloldodasa elött NE erje viz! ! ! ! igy nem lessz a halászlé kesernyes izü a paplrikatol mert lenyegessen keveseb örölt paprikat kell felhasználni a szep szinhatás es iz eléresehez! a pincertöl kérdeztem hogy a pontyhalászté szálkatlanitva van e, válasz az volt hogy nemlehet a potyot szálkatlanitani! Erre en fölajanlottam ha akarja megmutatom hogy kell! ! Sajnos ezután rendeltem egy Kárpati fogast a szosz kritikán aluli volt süritve lisztel sajnos tejszint nem látott es a minirákocskak melle ormotlan nagyravágott gombadarabok voltak a és kapor is kevés volt a szoszban. és nem burgony krolett valo az ehez az ételhez! A hölgy ismerösön kapott egy joizü fekete tanyérra talalt Gundel (szinhatás elmaradt)palacsintat aminek ö szerinte jo ize volt és a rum is kierzödött a szoszban ami nem lángolt (nem is ugy szerepelt az etlapon hogy langol)
Tevedesböl a mi halászlenket a közben az asztalhoz hozzank ültetett házasparnak akartak fölszamolni! !
2015. március 2.családjával járt itt 55 A bejáratnál egy árva régi talaloszekrény üressen! Az étterem hangulata
nagyon jo nem rivalkodo szerény de nagyon harmonikus az asztalteritö és ez étlapborito gyyönyöru és harmoniálnak! Az elsö csillárban volt egy más szinü égö ami zavaro vot! ! Udvarias pincérek (Bálint) elözékeny profi megjelenés! !
Két féle halászlét rendeltünk egy egy harcsábol és egy pontyhalászlét,belsöséggel én a pontyhalászlét is filézett pontybol szerettem volna a Bálint vevü pincér azt mondta pontyot nem lehet kifilézni,én azt válaszoltam hogy lehet! ! s találtam is egy pár kis ypsilon szálkát benne! ha akarja meg is mutatom hogy hogyan! Mindkét halászle nagyon finom volt én egy kicsit kevesebb pirospaprikát tettem volna bele. nagyo nagyon finom volt! a Gulyásleves is primára sikerült! ! ! No és én rendeltem egy Borjulábat rántva nagyon finom volt, és a rizs köret oszkár dijjat érdemelt! ! jo izü pergöszemü hofehér nem kemény szoval szuper volt , a Tartár mártás is nagyon jo volt! a Turos csuzsa pedi egy költemény volt jol megfölt csuszatészta friss piritott szalonnával friss tejföllel és turoval kissé lepiritva forró szoval csodálatos volt! ! ! Köszönjük. március 1-én 2015 13 ora magasságában. sajnos ritkán járok arra fele´mert messzebb lakom! egy nyugdijjas gastronom.
2014. december 6.barátokkal járt itt 15 November közepén voltunk egy pár (4) napot Hévizen! Az étlap Olyan választékos hogy szakács legyen a talpán aki ezt az étlapot naponta végigfözi! ! ! Vagy a tegnapi vagy azelötti ételt tálajaa ma is! ! Igy jártung a nagymama huslevesével egy össze eszkábalt improvizalt borzaszto leves a hus kemeny a zöldség lefagyasztva stb (elkeszitési idö 20 perc ennyi idö alatt nemlehet huslevest fözni)!
! ! ! ) ! ! igen ha egy nap csak 2-3 adag fogy belölle nics a szakácsnak lelke kiönteni hát eladja másnap vagy harmadnap vagy lefagyasztja! ! ! a Leirás alapjan egy csodálatos Turoscsuszára kaptunk kedvet! ! hat borzaszto! csuszateszta helyet nem megfözött félig nyers nagykocka teszta, hideg turo, fagyos tejföl szalonnakocka csak mutatoban az egesz jég hideg volt, pedig a pincernek mondtuk hogy lepiritva kérjük (Forron)! ! ! A szakács épp ott volt amikor reklamáltunk az orra elott dugtam a turoscsuszába az ujjamat de ö bizonygatta hogy az meleg! ! (Egy fiatal sötethaju szakács)
A társaság eggyik tagja sertespörköltet kert ami türhetö minöségü volt! na erre a csuszát nem fizettük ki de a nagymama levesét kifizettek ami ott lett hagyva! ! ! ! ! A "hülye " külföldi turistana talán megfelel mert nemtudja milyen a jo turoscsusza! ! ! ? ? ? ?