2016. június 18.barátokkal járt itt 45 Ha a foglalás előtt olvastuk volna a korábbi véleményeket, talán nem a Gesztenyés Vendégházat választjuk. Június elején töltöttünk itt 4 napot. Olcsó szállás lévén nem számítottunk semmi extrára, főleg a vélemények olvasását követően. Ehhez képest mindent rendben találtunk.
A szobák valóban nem nagyok, de nem az volt a célunk, hogy az egész napot bent töltsük. Minden tiszta volt, kényelmes, reggelire friss kenyeret, felvágottat, stb. kaptunk. Megtalálni sem volt nehéz, mivel még itthon interneten megnéztük, hogy merre közelíthető meg, merre van a belváros, fürdő, látnivalók. Egyedül az volt kicsit bosszantó, hogy érkezés előtt egy órával telefonon kellett "bejelentkezni", személyesen aznap nem találkoztunk senkivel. Telefonon kaptuk az eligazítást, hogy hol találjuk a szobákat, kulcs, házirend, stb. Kb. úgy éreztük magunkat, mint Charlie angyalai, akik soha nem látják, csak hallják a főnöküket. Ettől eltekintve végig jól éreztük magunkat, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.