2016. július 19.a párjával járt itt 55 Most voltunk itt először, a második házassági évfordulónkat töltöttük itt, természetesen kutyával. 5 napot töltöttünk el, de ez felejthetetlen volt. Mindenki végtelenül kedves volt és nagyon figyelmes egész idő alatt, a kutyát is mindenhol szívesen fogadták, még az étteremben is.
A chef-nek külön köszönet, minden nagyon finom volt, még sózni sem kellett, és az adagok is fejedelmiek voltak. Eddig bárhol nyaraltunk, mindig éhesek maradtunk, itt fel sem merült a pizzarendelés gondolata, annyira jól laktunk, ráadásul árban sem drága. A kutyánk nem kimondottan vízimádó, de itt egész nap ki-be rohangált a tóból, rá sem lehetett ismerni, így nem csak mi, de ő is nagyon élvezte az egész nyaralást. Csendes, nyugodt környék, kényelmes ágy, kedves személyzet, mi más kell még? Jó volt kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből és a zajból, és végre tényleg kipihentük magunkat. Biztos vagyok benne, hogy jövőre is itt töltjük az évfordulónkat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Grante Hotel válasza
Köszönjük szépen az értékelést, szeretettel várjuk vissza Önöket!
2016. november 15., Aknai Péter, igazgató