2014. április 18.a párjával járt itt 55 Vőlegényemmel nyaraltunk a mesés Visegrádon az augusztus 20-i időszakban, ennél jobb szállást nem választhattunk volna! Szeretettel fogadtak Bennünket, készségesen segítettek nekünk mindenben. A wellness-részleg tetszett, minden szolgáltatással páratlanul meg voltunk elégedve.
Külön köszönet illet egy másik együttműködő szálláshelyet, hogy részt vehettünk lovagi tornán és naplementés hajókázáson. A reggeli választékos, nagyon finom. A hangulat családias, Visegrád elbűvölt minden látnivalójával, az emberek arrafelé teljes más mentalitásúak, abszolút pozitív értelemben. Még egy középiskolai Évfolyamtársammal is találkoztunk a szállodában. :) Rengeteg a programlehetőség, a csomagajánlatok kiválóak. A szobák szép tiszták, az ágyak kényelmesek, csendes a környezet. Alig várom, hogy idén visszatérjünk, garantáltan törzsvendégek leszünk Önöknél! :))
Úgy sajnáltuk, mikor haza kellett menni. . .