2017. május 20.a párjával járt itt 45 Nagyon szép környezet! A konyha szuper, Lajos segített a gluténmentes étkezésben. A jacuzzi működését javaslom átprogramozni, mert most akkor is működik mikor senki nincs, amikor sokan vannak akkor meg nem elégszer működik! Egy nyomógomb kellene amivel el lehet indítani! Csak két nap tudtuk használni, mivel 10. ó-kor indul.
A borok finomak, semmi utóhatás! Édes bort is kellene tartani, és a presszókávét, pálinkát is betenni az all inclusive italfogyasztásba! :)
A kinti medence +26 fokban nem lett beüzemelve, pedig kértem. :(
Csendes, békés, szállás, valódi pihenésre vágyóknak ajánlom. Összességében megérte, jó idő volt! :)
2017. május 10.a párjával járt itt 55 Nagyszerű napokat töltöttünk a szállodában a párommal. A szobák nagyon kényelmesek, tágasak. A kiszolgálás remek, a személyzet barátságos és nagyon udvarias, az ételek igényesek, választékosak, s nagyon finomak, különösen a sütögető tetszett! Szuper wellness. A szauna tusoló csap napokig rossz volt, ezért ilyen az értékelés.
Régóta szerettünk volna ide eljutni, sok jó dolgot hallottunk már róla. Du. az udvaron kopácsoltak, de köszönjük a kellemesen ott eltöltött két éjszakát.