2018. január 6.a párjával járt itt 45 Az utazás előtt elolvastuk az értékeléseket,hogy tudjuk mire számíthatunk. Nem ért csalódás. A személyzet kedves és segítőkész volt. A szilveszteri vacsora,és általában az étkezés remek. Mindenki azon iparkodott hogy jól érezzük magunkat. A szálloda nagyon jó helyen van,a gyógyfürdő közel. Kellemes sétára a szállodától.
A tulajdonosról elég kellemetlen kommenteket olvastunk,de nekünk nem volt problémánk. Korrekt,komoly ember. Odafigyel mindenre és mindenkire,fontos neki hogy rendben menjenek a dolgok. A szilveszteri műsor fergeteges volt. Egy fiatal táncospár mutatott be versenytáncokat. Nagyon ügyesek és szépek voltak,felpörgették a hangulatot. Az este alatt élő zene szólt,a zenész egész éjjel játszott,nem pihent,széles a repertoárja,nagyon jó a hangja. Éjfél után a szálloda kertjében tüzijáték,majd egy izgalmas tombola is volt. Aztán tánc hajnalig. Az egyetlen dolog,amire nem figyeltünk,hogy a buli utáni reggelen nem tudtunk sokáig aludni,mert normál időben volt a reggeli és a hazautazás. Összefoglalva nagyon jól éreztük magunkat,ebben a két napban gyógyfürdőztünk,wellneseztünk és masszíroztattunk a szállodában,sétáltunk a városban és egy jót buliztunk. Köszönjük az élményt!