2017. április 10.a párjával járt itt 35 Mi a párommal április elején jártunk ott miután az Tisza-tavi Ökocentrumból borzasztó éhesen jöttünk ki. Bementünk az étteremben és egy tipikus kicsit falusias retró jellegű étterem fogadott minket. A kiszolgáló lányok aranyosak voltak, az ebédet nagyon lassan kaptuk meg.
Az ételek finomak és ízesek voltak, talán egy kicsit a jércemellet elsózták, és a levesek annyira forróak voltak h nem is tudtunk hozzá kezdeni egy ideig. A háttérben rádió szólt hol jó zenével hol letargikussal. Egyedül voltunk az egész étteremben. A hangulat nem épp a legjobb sajnos. :(
2017. április 10.a párjával járt itt 45A hotel vendégei voltunk csak ebéd szolgáltatás nélkül. Egy nagy városi séta után igy bementünk és leültünk ebédelni. Az árak nem voltak vészesek, voltak ételkülönlegességek is. Kicsit sokat vártunk az ételre, de nagyon finom és puha volt, nem kisadagokat szolgálnak fel, hanem jó kiadós adagokat. A pincérek segítőkészek. Szolt zene a háttérben. Kellemesen eltöltött ebéd volt!
2017. április 10.a párjával járt itt 45 Mi 3 nap 2 éjszakát töltöttünk el a hotelben. A szoba kényelmes volt a fürdő tágas. Az ételek nagyon finomak és kiadósak voltak. A személyzet nagyon kedves volt. Kitűnő hely gyerekes családoknak, a wellness részlegében fent az emeleten van egy játszósarok kialakítva ahol nagyon jó és szép állapotú játékokkal játszhatnak a kicsik és nagyok.
Az ebédlőben van babaszék. Nekünk csak annyi bajunk volt hogy csak 2 belső medence volt összesen. De ettől függetlenül nagyon szép a hotel és a központba van. Minden ott van pár perc sétára, köztük a Palace és a strand is.
2017. január 2.a párjával járt itt 45Nagyon kellemesen éreztük magunkat a barátnőmmel! Nagyon barátságos fogadtatás, barátságos a személyzet is, és segitőkészek. A vacsora nagyon finom volt és nagyon bőséges! A szoba is megfelelő volt. Nagyon jó a hotel, csak ajánlani tudom másoknak is! Köszönjük!