2018. december 11.a párjával járt itt 55 Bank - Canossa járás végén találkoztunk a "mesehőssel"; éhesen - fáradtan betértünk, a pincér a kabátokat elvette (! ), a végén visszaadta persze; nejem egy Margarita 32-est rendelt, nekem étlapon kívül egy báránycsülköt ajánlott, ami valami fenséges volt ! A pizza fele megmaradt, hazavittük, másnap gyengéden megmikrózva is finom volt.
Egy hét múlva újra bementünk a városba, ha már bevált, ismét itt ebédeltünk, asszonykám sajtgolyókat ropogós-magvas bundában, én (mint "törzsvendég! ) újabb finomságot kaptam . Tehénpofa barnamártásban, paradicsomos gnocchival. Fenomenális gasztronómiai élmény volt, nem vagyok gourmand, de ez rendkívüli volt ! ! ! Zárónak egy "Dán körtetortát" ajánlottak, isteni ízharmónia ! A szigeten lakunk, de barátainkat is elhozzuk ide, meg persze az unokákat is.
2018. június 14.a párjával járt itt 55 Remek pihenést nyújtott maga a szoba, a jakuzzi valami szuper volt, a tulajdonosokkal prímán (többször is) elbeszélgettünk, barátságos emberek ! ! ! A reggeli választék EURÓPAI színvonal, a főétkezés a fürdő területén lévő Napsugár Étteremben rendkívül jól megszervezett, hatalmas adagokkal, házias minőségben ízletes, a személyzet ott is előzékeny, udvarias !
! ! A gólyapár a kapu melletti villanypóznán igazi alföldi hangulaltot biztosítva kelepel ! :-)
Köszönjük ezeket az élményeket: