2022. augusztus 29.családjával járt itt 35 Nem foglaltunk asztalt, de du. 3 órakor érkeztünk. 10 perc után már lett asztalunk. A rendelést felvették, de nagyon sokára kaptuk meg, illetve az italokat hiányosan és az ételt is másképpen kértük, mint ahogyan először kihozták. A vegyes halászlé kiváló volt, azonban a kenyér kissé száraz és 4 főre nem elegendő.
Csípős paprika választék helyett egy kis paprikaolaj fiola volt az asztalon, ami nem méltó egy halászcsárdához. Mint ahogyan az sem, hogy a szálkának nem volt külön tányér. A másik asztalnál kaptak előkét a halléhez, bennünket meg sem kérdeztek. 1 órát vártunk az első fogásra. A második fogás pedig erősen felejthető volt, mind mennyiségre, mind minőségre. Jártunk már itt, akkor jobb volt. Remélem ez csak a személyzet fáradtságának tudható be, mivel más naptól 1 hétre bezárt. Egyébként a kiszolgálás udvarias volt.
2014. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 455 napot töltöttünk a családommal a szálláshelyen, ami az igényeinknek megfelelt. Tiszta volt és szép. Társasház mivoltából adódóan a falakon minden áthallatszott, de szerencsére a lakótársak nem voltak túl zajosak, valamint igyekeztek minket úgy elhelyezni, hogy ne zavarjuk egymást, a mi szintünkön nem is volt más. Jól éreztük magunkat!
2014. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 25 Augusztus 17-én hazafele jövet Hévízről nagyon éhesek voltunk. Betértünk volna a Becsali Csárdába Balatonlellén. 11. 45 után zárt kaput találtunk és az ifjú pincér, aki kezében tollseprővel a "tisztaságra ügyelt" azt a tájékoztatást adta nekünk, hogy csak délben nyitnak. Öten voltunk, hagytunk volna ott némi pénzt, de nem kellett.
Ha csak délben nyit, akkor kár lett volna leültetni minket 10 perccel előtte, mondjuk megkérdezni mit innánk. . stb. Nem egészen 2 km-rel odébb egy sokkal szerényebb helyen istenit ebédeltünk! Köszönjük a Csárdának! Sajnos nem volt módunk az ételeket, italokat, tisztaságot stb. tesztelni, nyilván rendben lett volna.