2018. szeptember 11.a párjával járt itt 55 Nagyon különleges, igényes és tiszta szálláshely. Mi a Levendula artmanban voltunk, amely 2 fő részére kiváló. Az udvar gyönyörű a rengeteg pálmától és ember magasságú kaktusztól. A dézsafürdőből is csodálatos panoráma tárul elénk, csakúgy mint az udvar több pontjáról és a teraszról is.
Elég messze van a Balatonpart gyalog, de mi simán kibírtuk, pedig nem vagyunk éppen edzettek, viszont 50 felettiek. Nekünk nagyon feledhetetlen élmény volt, pedig sokat járjuk az országot, de ehhez foghatót még nem láttunk.
2018. január 9.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon helyes kis házikó, csodás panorámával a Dunára. A kertből a fellegvár is látszik. A konyha kissé szűkös, de használható, a szobák kényelmesek. Remek helyen van, minden egy rövid sétával megközelíthető. Közel van a történelmi játszótér, ami fizetős és este 6-kor bezár. A fagyizó is 6-kor zár, és az utcai faházas árusok is.
Ez egy kicsit furcsa volt, tekintettel arra, hogy a kánikulában éppen este kívánkozna ki az ember, de nem nagyon van hova menni a helyi kocsmán, egy kis éttermen és egy pizzérián kívül.
2017. december 7.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép szobát kaptunk, óriási fürdőszobával. A reggelik finomak voltak, a táj gyönyörű. Éjjel nagyon hűvös volt a levegő, még a júliusi kánikulában is. A klímát nem is használtuk.
A teraszról csodás a kilátás a tóra, ahol csónakáztunk is. Rövid sétára van a vízesés, a barlangok, a kisvasút és a játszótér is. Kicsit hosszabb séta a libegő és a kalandpark.
2017. december 7.gyerekekkel járt itt 45 Másodszor jártunk a Hotel Panorámában. Kicsit csalódtunk, mert az első látogatásunk alkalmával sokkal tágasabb szobában voltunk elszállásolva, igaz az Balatonra néző szoba volt, de már sajnos nem kaptunk ilyen szobát. Óriási a kontraszt a kettő között. A wellness részlegen minden rendben találtunk, nem volt túlzsúfoltság és jó meleg volt az élménymedence vize.
A reggelivel és a vacsorával is nagyon meg voltunk elégedve, mindig találtunk kedvünkre való ételt. A recepciónál néha vannak fennakadások.
2016. június 15.gyerekekkel járt itt 55A fogadtatás nagyon kedves volt, Melinda nagyon aranyos hölgy, minden tájékoztatást megadott amire szükségünk volt. A panzióban a berendezés új és igényes. Az elhelyezkedés is tökéletes volt. Egy kellemes sétával minden könnyedén elérhető. Mindenkinek ajánlani tudom, hiszen a Balaton és a belváros, a múzeumok is jól megközelíthetőek. A három éjszaka kevés Keszthelyhez.