2017. április 10.gyerekekkel járt itt 55 A panzióban az első perctől kedves és készséges volt a Személyzet! Kisgyermekkel érkeztünk és vele is nagyon barátságosak voltak! Háromágyas szobát kaptunk így a gyermekkel is kényelmesen elfértünk a szobában. (nem kérek érte plusz pénzt se! )
A szoba igényesen kialakított (tágas + erkély) és jól felszerelt (Tv, klíma, étkező asztal, hűtő.
. . stb)! A fürdőszoba is nagyon tiszta volt! (fürdőkáddal - ami a kislányunk fürdetésénél nagy előny jelentett! )
A matracok és a párnák nagyon kényelmesek voltak. A reggeli bőséges - hideg és meleg választék is volt! (joghurt is, amit a kislányunk nagyon szeret :)
A reggelihez fogyasztható italok és jó minőségűek! (még szállodában is ritka az ilyen jó minőségű kávé). Almalé is nagyon finom volt! A meleg étkezés a közeli fürdő területén lévő étteremben volt! Ahol kb. 15 féle menüből lehet választani! (bőségesen elég és finom volt! Az külön jó, hogy akkor használható fel, amikor csak a vendég akarja! - lehet ebédelni vagy vacsorázni! )
A panzió wellnes részleg is tiszta! A jakuzzi és az infraszauna is igényes! A SZEMÉLYZET NAGYON KEDVES és SEGÍTŐKÉSZ! Nem volt olyan kérés, amit nem tudtak megoldani! (pl. : mikrózás, etetőszék. . . stb. )
CSAK AJÁNLANI TUDOM A PANZIÓT! ! ! Biztos, hogy még visszatérünk!