2022. augusztus 13.családjával járt itt 55 Ez a harmadik hely, ahol nyaraltunk a Balatonon. Kiválóan megfelelt az elképzelésünknek, mert volt klíma, hűtő, televízió. A fürdőszoba, WC kiváló állapotban van. A reggeli bőséges. A kerthelyiségben lehetett ping-pongozni, bográcsozni, és volt jakuzzi is. Tetszett, hogy csendes környéken van. Tele volt virágokkal.
A tó partját 1 órán belül elértük gyalog. Busszal 25 perc. Más embereknek is jó szívvel merem ajánlani. Jövőre is idejövünk.
2022. augusztus 13.családjával járt itt 15 Bementünk, mert azt gondoltuk, hogy jó étterem. De miután kiválasztottuk az ételt azután háromnegyed órát vártunk, mire kihozták. Az ár-érték arány nagyon rossz. Alig hoztak valamit, és nagyon sokba került. Más étteremben is voltunk, de ilyen probléma nem volt, mint itt.
És amikor megkaptam a nyugtát, akkor döbbentem néztem, hogy kétszer annyiba került az ebéd, mint a többi éttermekhez képest.