2018. november 6., kollégákkal járt itt 45Sokat kellett várni a legegyszerübb ebédre is!
Nagy volt a tömeg! Remélem legközelebb nem lesz ilyen
2018. november 3., üzleti partnerrel járt itt 45Könnyű volt a foglalás! Közel a part,szép épület,kedves személyzet,bucsú kávé...
Bátran merem ajánlani
2017. május 12.a párjával járt itt 55Egyszerűen lenyűgöző! A lakosztályban eltöltött idő leírhatatlan érzést keltett bennünk! A személyzet maximálisan a vendégekért van! A pálinka,-bor kóstolás Viktornak köszönhetően, nagyon jó hangulatot
keltett. . . :) A reggeli,vacsora egyaránt bőséges,választékos és finom! A tisztaság is megérdemli a maximális pontértéket! Köszönjük az összes személyzet munkáját! :)
2016. május 17.a párjával járt itt 55Sopronban egy kis csendes utcában található.Hangulatos hely,finom ebéd,udvarias kiszolgálás.Ajánlom azoknak a túrázóknak akik szeretnek magaslest mászni! :)
2016. május 17.a párjával járt itt 55Az első hely ahol jártam a barátommal.Romantikus gyertyafényes vacsora,virágárus lány jelent meg ,mint a filmekben...Hangulatos hely,udvarias személyzet.Remek kifogástalan ételek.Csak ajánlani tudom!
2016. május 17.a párjával járt itt 55Tiszta levegő,gyönyörű táj,környezet!Ez itt a csend és a nyugalom helye.Aki erre vágyik,csak ajánlani tudom! :)