2014. október 12.gyerekekkel járt itt 55 2014. 10. 10-2014. 10. 12-ig voltunk a szállodában. A két 6 év alatti unokánkat is vittük. A gyerekek után semmit nem kellett fizetni! A szoba tökéletes volt,mindkét picinek külön ágyat biztosítottak. Ami meglepett,hogy korábbi utazásainkkal ellentétben külön törülközőket és pici szállodai fürdőköpenyt is kaptak.
A személyzet maximálisan kedves,udvarias és segítőkész volt. A félpanziós ellátás bőséges és változatos volt,minden igényt kielégítve reggel és este is. A fürdőrész kényelmes,több medencével,különböző hőfokkal/külső-belső/,gyermek medencék,több szaunával,pihenő ággyal. Gyerekeknek játszószoba,programokkal,óvónővel. Mindenkinek nyugodtan ajánlom,nem csak gyerekeseknek.
2014. szeptember 10.a párjával járt itt 55A szállodában laktunk és félpanziós volt az ellátásunk. Csak a vacsorákról írok. Az ételek finomak és bőségesek. Áraik a környező vendéglőkéhez hasonló. A személyzet kedves és készséges. Nagyon sok külföldi is étkezett az étteremben,akik nem a szállodában laktak. A svédasztalos kiszolgálást külön megemlítem változatossága miatt,de az a la carte is tökéletes.
2014. szeptember 10.a párjával járt itt 45 A szálloda a barlangfürdőhöz nagyon közel van,pár perces kényelmes séta. A szálloda kicsit retro,ami a standard szobákra vonatkozik. Egy festés már kéne,valamint a fürdőszobából áradó enyhe csatornaszagot is meglehetne szüntetni. A személyzet kedves,előzékeny. Az étterem és az ellátás bőséges és finom/félpanziósok voltunk/.
A wellness szép,de nincs olyan medence,amiben sokáig üldögélni lehetne,mert hideg a víz,csak a jakuzzi melegebb. Szerencsére a barlangfürdő kárpótolt bennünket.
2014. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 25 Régóta készültünk felkeresni a halászcsárdát. Megérkezésünkkor többen is voltak,de minden szabad asztalon foglalt tábla volt. Így lehet a vendégek között szelektálni. Mivel öten voltunk,így "mindjárt" lett asztalunk. A megrendelt ételekre/halászlé,rántott hal/ kb. 30 percet vártunk. Az ízek az átlagnál gyengébbek voltak.
Amikor fizetni akartam pontosan 42 percet vártam a számlára. Megjegyzem bankkártyás fizetés nincs,csak kp. A hely harmad osztályúnak van kiírva,de ez szerintem túlzás,mert inkább hatod osztályú összegezésünk alapján.
2014. január 14.gyerekekkel járt itt 55 2014. januárban töltöttem két napot párommal és két unokámmal a szállodában. Minden rendben ment, a szobát a jelzett időnél 1 órával hamarabb eltudtuk foglalni,ami a kicsik miatt nagyon jól jött. Valóban gyermek barát a szálloda, játszóház,kicsiknek pici asztalok az étteremben.
Sajnos nem volt külön büféasztal a gyerekeknek,de minden étkezésnél bőven volt amit a gyerekek szeretnek. A személyzet készséges és barátságos. A családi szoba mérete tökéletes. A fürdő lehetne picit nagyobb,de így sem tumultus. Mindenkinek ajánlom a szállodát,kisgyerekeseknek különösen.
2013. november 20.a párjával járt itt 15 2013 novemberében telefonon foglatunk szállást 3 éjszakára. Kétszer beszéltünk a recepcióssal,aki lefoglalta a szobát. Egyik esetben sem említették,hogy építkezés van a szálloda területén. Az internetes honlapon sincs emlités arról,hogy zajos területen lehet "pihenni". Érkezésünk után megkaptuk a kulcsot a szobánkhoz,bár érintős karórás beléptetésről volt szó.
A szobánkhoz vezető folyosó oldala neylon függönnyel volt elválasztva az épitési területtől. A kapott kulccsal a szobát csak a karbantartó tudta kinyitni,majd elment új zárat keresni. A szoba lehangoló volt a fürdőszobával együtt. A kikészített törölköző szakadt,foltos és beszegetlen volt. Az összbenyomás után közöltük a recepciós hölggyel,hogy nem kivánunk maradni és távozunk. Ezt szó nélkül tudomásul vette,miután elmondtuk a látott problémákat.
2013. november 20.a párjával járt itt 552013. november. 17-től töltöttünk a szállodában 3 éjszakát. A szálloda gyönyörű,tiszta. A személyzet aranyos,mosolygós,mindenben készséges. A félpanziós ellátás bőséges,változatos,izletes és kitűnő a séf. A fürdőrész nagy,mindent kielégít,a piciktől az idősebb korosztályig. Különlegesség az orosz szauna. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk.