Kihagyható
2017. november 7.családjával járt itt 25 Nagyon kellemes szombat délutáni/esti kikapcsolódás lett volna a családdal. 3 hibát említenék meg, ami kellemetlen volt és kicsit csalódva jöttünk haza:
-1 nappal érkezésünk előtt odatelefonáltam és egy masszázs időpontot szerettem volna Páromnak lefoglalni előre, meglepetés céljából, mert tudtam, hogy ha odaérkezünk nem lesz szabad időpont.
. . így is lett, szóval ugyanúgy fájós háttal jött sajnos haza. -A kinti medencében való esti fürdőzés is csalódás volt, mert a víz szinte langyos volt, így elkerülve a biztos tüdőgyulladást, ezt sajnos ki kellett hagynunk. -Ezen kívül a szauna szeánsz egyáltalán nem volt kellemes. Voltunk már pár szeánszon, de egyik után se úgy jöttünk ki, hogy leégett a bőrünk és soha többé nem szeretnénk szeánszon részt venni. A kellemes melegvizes fürdő nagyjából kárpótolt minket az előbb említett rossz dolgokért. Ettől függetlenül fogunk még oda járni, a bizalom nem veszett el még teljesen.
2017. május 11.a párjával járt itt 55 Fantasztikusan éreztük magunkat Párommal a hosszú hétvégén. A személyzet abszolút udvarias volt, már a fogadtatásunktól kezdve. Isteni és bőséges ételek közül választhattunk a félpanzió keretein belül. A wellness részleg tiszta, nagyon szép és hatalmas, senki nem zavarta a másikat a pihenésben!
Biztosak vagyunk abban, hogy ide vissza fogunk térni hamarosan! Köszönünk szépen ezúttal is mindent! Ági & Tibi Szfvárról