2018. augusztus 28.a párjával járt itt 55 A kínálat rendkívül változatos, egy napon belül is rengeteg féle ételből választhatunk. A menük ára nagyon barátságos, kellő mennyiségű étellel. Itt még sosem ettem rosszat, mindig jó minőségű ételeket főznek/sütnek a retrósok, akik mindemellett rendkívül kedvesek, jó fejek, barátságosak.
A hely nem kicsi, nyáron még a terasz is rendelkezésre áll, így bőven el lehet férni, de ebédidőben azért már nehezebb helyet találni, sőt a sor is nagy, ami szintén azt bizonyítja, hogy mennyire jó maga a hely. A rádióból kellemes retro zene szól, szóval minden passzol. Ide mindenképpen érdemes benézni, és tuti törzshely válik belőle, mi így jártunk. :)
2018. augusztus 23.barátokkal járt itt 45Korábban sokkal jobb színvonalú étterem volt, kiváló minőségű ételekkel, most ez valamiért romlott. Sokszor nem sütik át a húst rendesen, vagy vizes a pizzán lévő tészta. Mindenesetre, ha nincsenek ezek a gikszerek, akkor a város egyik legjobb étkezdéje rengeteg különleges pizzával, korrekt árakkal.
2016. június 17.egyedül járt itt 55 A tálak, amelyekben kapod az ételt, rendkívül dizájnosak, ahogyan maga a hely is. A körútról betérve meglepően nagy a kontraszt. A kiszolgálók nagyon kedvesek. Szokásos választék van az ételek tekintetében, azonban van Ramen levesük is. Hiába a mikrózott gyorsétel, egyszerűen olyan íze van, mintha épp akkor készült volna.
Szerencsesüti elmaradhatatlan, és lehet sushit is venni. Csak ajánlani tudom, hiszen az árak sem borzalmasak, sőt.
2016. június 17.barátokkal járt itt 45 Kifejezetten ízletes ételek vannak az étlapon, sőt menüben még olcsóbb is. A rendelt hús nem volt rágós, a köret ízletes volt. A felszolgálás lazának mondható, így érthető, ha ezt valaki nem kedveli, nekem bejött. A desszertek nagyon ínycsiklandóak, a kávé minősége is átlagon felüli. Mindenképpen érdemes legalább egyszer benézni.
Az még csak egy plusz adalék, hogy több híresség is megfordul itt. Többek között gyakran látni itt Senát.