2014. július 25.barátokkal járt itt 55 Aki exklusiv éttermet,kávézót,fagyizót,cukrászdát keres kifogástalan udvarias kiszolgálással és jó hangulattal,ezt a vendéglátó helyet látogassa meg. Nem fog csalódni sem az étel,sem az ital,sem a kiszolgálás minőségében! Meg kell,hogy említsem a számtalan kávékülönlegességet.
Mindenkinek szívesen ajánlom,akár baráti vagy családi összejövetelekre és nem utolsó sorban a teraszt,ahol akár gyerekekkel is leülhet fagyizni vagy csak pihenni sétálás közben. Ajánlom. . .
2014. július 23.a párjával járt itt 55Sokszor ebédeltünk,vagy vacsoráztunk itt. Előre foglaltuk az asztalt. Gyors,udvarias kiszolgálás,kitűnő ízek,finom borok és hatalmas adag ételek! ! ! Pár jó szó a felszolgálóktól(ízlett-e az étel,ital? Elégedettek vagyuk -e a kiszolgálással? stb,-ami nagyon ritka manapság! Az el nem fogyasztott ételt ízlésesen csomagolták. Mindenkinek tudom ajánlani.