2018. október 14.a párjával járt itt 55Kellemes hangulatú étterem. Tiszta rendezett udvar. Olyan vendég csalogató. Bent is hasonló környezet fogadott minket. A pincér kedves barátságos. Sokan voltak majdnem telt házas volt az étterem de sem az italra sem az ételre nem kellett sokat várni. Nagyon finom volt minden és bőséges. Az ár is korrekt. Mindennel megvoltunk elégedve. Ha arra járunk biztosan betérünk még.
2018. augusztus 18.a párjával járt itt 55Szarvasról jöttünk ebéd idő körül. Meg álltunk a csárdánál amit nem bántunk meg. Az ételek finomak voltak . A teraszos részen telt ház volt,ennek ellenére nem kellett sokat várni az ételre. A férjem gulyás levest rendelt nagyon meg volt vele elégedve. Nagy adag volt és nagyon finom. Étteremben még nem evett ilyen finom gulyást. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
2018. augusztus 18.a párjával járt itt 45 Igaz most már Napsugár Apartman Hotel,nem Bonita. Nagyon kellemes napokat töltöttünk az Apartman házban. Keleti oldali apartmant kaptunk ami azért volt jó mert délután nem sütötte a nap. De sajnos az már nem volt olyan jó ,hogy a 44 fő út kamion forgalmának minden zaja oda hallatszik éjjel ,nappal. Ezt leszámítva mindennel meg voltunk elégedve.
Nagyon finomak voltak az ételek úgy a reggeli mint a vacsora. Kedves barátságos személyzet. Köszönünk mindent.
2018. május 24.családjával járt itt 55 Átutazóban voltunk Lentiben. Ebédelni álltunk meg. 2 óra körül értünk az étteremhez. Nagyom rugalmasan ment minden. Rendeltünk,az ételre nem kellet sokat várni,finom volt minden. Meg voltunk elégedve úgy a kiszolgálással,mind az étellel. Ha arra járunk még biztosan betérünk ide. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
2018. március 19.a párjával járt itt 45 A Zichy Park Hotel a béke szigete! Mi a tavaszi télben jártunk ott. Akkor is nagyon szép volt a havas táj a környezet. A tó környékéből szinte semmit nem láttunk a hó miatt. Gondolom a többi évszakban is nagyon szép. Szinte mindennel megvoltunk elégedve. A személyzet segítő kész szinte lesik a vendég minden kívánságát.
Az ételek is rendben voltak. A wellness részleg nem túl nagy. Mindennel meg voltunk elégedve,nagyon jól éreztük magunkat. Aki pihenésre és csendre vágyik,annak nagyon ajánlom ezt a helyet.
2018. január 1.családjával járt itt 45 Hazafelé tartottunk ,vacsora idő tájt értünk
Sárvárra. Interneten kerestem rá Sárvári éttermekre. Így esett a Nádasdy vendéglőre a választás. Megvoltunk elégedve mindennel. Az ételek finomak voltak. A kiszolgálással sem volt gond, bár az tény,hogy annak az egyetlen pincérnek elege lehet. Mindent ő csinál nem irigylem.
Mi viszonylag olyankor érkeztünk mikor még nem voltak sokan. De nagyon hamar telt házas lett. Nekik szerintem már sokat kelet várni. Szerintem nem rossz hely ,árban is jó. Ha arra járunk még betérünk ide. (Minimum 2 pincérre lenne szükség. )
2017. december 1.a párjával járt itt 45 Az étterem nagy meglepetés volt számunkra. Nem a Hotel vendégei voltunk,úgy ajánlották a helyet. Viszonylag sok felé jártunk már az országban de ilyent még nem nagyon tapasztaltunk. Svéd asztalos ebéd és vacsora nagyon kedvező áron. Több ételből lehet választani . Leves, főétel ,köretek,sütemény. Mindenki annyit és azt eszik ami jólesik.
Az ár akkor is annyi. Igaz mi szombati nap voltunk ,akkor telt ház volt. A hangulatról zenekar gondoskodott. Mindennel meg voltunk elégedve. Köszönjük.
2017. november 29.a párjával járt itt 45Novemberi hétvégét töltöttünk itt párommal.A reggeli választék nagyon szerény. Nagyon kedves személyzet. Ilyenkor a kemping már üres,csend volt és nyugalom. Nagyon jó az árban a fürdő belépő.
A szoba megfelelő .Jól éreztük magunkat...
2017. július 19.a párjával járt itt 55Nagyon szép környezet.Az élmény fürdő rész is nagyon szuper.
Kellemes kikapcsolódás .Jól éreztük magunkat.Bárkinek merem ajánlani.Itt idős, fiatal nem gond ,mindenki jól érezheti magát.Ha arra járunk nem fogjuk kihagyni ,nagyon tetszett......
Érdekes
2017. július 19.a párjával járt itt 45Vasmegyei kicsi falu termálfürdője.Sokszor jártunk már itt.
Nem nagy az egész fürdő,de télen is üzemel.a belső fürdő rész ,szép és hangulatos. Nagyon jó a vize ,igaz inkább az idősebb korosztálynak ajánlanám.Olyan kis családias ,szívesen jövünk mindig .