2014. április 25.barátokkal járt itt 15 Tegnap jártam itt egy barátommal, régen rendszeresen látogattam a helyet, és kedvesek voltak, aztán lecserélték a személyzetet, még akkor sem volt gond bár azt sajnáltam, hogy a kedvenc ételem eltűnt az étlapról. (és az midig is zavart, hogy 10-kor már bezár a hely.
Tegnap újfent új személyzetet találtam, akik kedvesek voltak - csak az este végén kihoztak egy kb dupla akkora számlát, mint amennyit fogyasztottam. . . sajnos akkor nem is nagyon gondoltam bele és nem néztem meg a részletezést, csak az összeget, és bár furcsa volt, de mivel soha nem vertek át, kifizettem. Ma megnéztem a tételes számlát, és majd' felrobbantam, kifizettettek velünk plusz 2 üveg bort, mikor 3-3 fröccsöt fogyasztottunk. Hát most voltam itt utoljára, az egyszer biztos!
2013. április 13.barátokkal járt itt 55 pár hete jártam itt, egy barátnőm ajánlotta és vele is mentünk el. a hely nagyon hangulatos, van egy akvárium a bejárathoz közel és egy halastó aranyhalakkal középen! a teázó tulajdonképpen több szintes, galéria is van, vannak kisebb sarkok is, és a halastó mellett is vannak asztalok.
a tea-választék óriási, valamint többféle kávé kapható, és koktélok is vannak. az ételválaszték kisebb, de itt sem sincs okom panaszra, az ár-érték arány szerintem abszolút rendben van, finom és nagy szendvicset ettem. a kiszolgálás kedves volt és gyors. fizetni lehet kártyával is, és wifi is van. csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek!