2016. január 31.a párjával járt itt 55 Pazar négy éjszakát, öt napot töltöttünk ebben a csodálatos szállodában. Ez az én ajándékom volt férjem születésnapjára. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Az alkalmazottak segítőkészek, kedvesek, a szobák tiszták, rendezettek, jól felszereltek. A reggeli és vacsora rendkívül finom, bő választékkal.
A wellness részleg minden igényünket kielégítette, úgy az élményfürdők, mint a változatos szaunák. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, főleg ilyen ideális helyen, mint Eger, mely tele van nevezetességekkel. Persze kizárólag legalább ennyi napra, mert főleg távolról idejönni és még látni is a nevezetességeket ennyi nap is kevés! Ami kicsit kellemetlen volt az, az időjárás, de hiába január volt, így kellett elfogadnunk, hogy végig párás, ködös volt az időnk. Nagyon szépen köszönjük neked Szállásvadász, hogy ilyen szép napokat szereztél e nagy ünnep alkalmából! ! ! Tóth Béláné és Tóth Béla
2014. július 8.barátokkal járt itt 45 Barátnőmmel töltöttünk el remek hat napot a Hunguest Hotelben a szépséges Nagyerdőben standart szobában. A személyzet kedves, aranyos, segítőkész volt! Külön kiemelném csodás, nagy tudású idegenvezetőjüket, akinek köszönhetjük, hogy megismerhettük Debrecen nevezetességeit, amit élvezettel hallgattunk.
Amit hiányoltunk, hogy a szép, tágas udvaron nem volt egy úszó medence,ami bőven elférne! A wellnness medence kicsi ekkora hatalmas hotelnek, levegője szinte elviselhetetlen volt! Kárpótolt bennünket a közelben levő strandfürdő, amely különböző medencéivel minden korosztály igényét kiszolgálta! Összességében nagyon jól éreztük magunkat és nekünk nyugdíjasoknak az ár is megfelelő volt. Mindenkinek ajánljuk, akinek sikerül ilyen akciós csomagot kiválasztani! ! ! KÖSZÖNJÜK! ! !
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Tóth Béláné!
Köszönjük elismerő szavait. Szállodánk korszerűsítése, fejlesztése esetén mi is kiemelt fontosságú kérdésnek tekintjük a vízfelület növelését, illetve a különböző hőfokú vízzel töltött medencék kialakítását, annak ellenére, hogy szállodánk közelében található a városi gyógyfürdő, a strand, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a fedett uszoda is.
Tisztelettel:
2014. július 14., , Hotel Nagyerdő