2022. február 15.a párjával járt itt 25 Férjemmel látogattuk meg Abaligetet a látnivalók miatt. Megéheztünk, így ezt a helyet választottuk egy kis pihenésre. Kívülről szebb, de utána jön a feketeleves. A pultnál tudsz rendelni, majd ha elkészült, szólnak. Klasszik büfé jellegű, nem mondhatom bisztrónak. Kávét ittunk és hamburgert ettünk.
Mindkettőnké olyan volt, mintha kifelejtették volna a belevalót. Alig látott zöldséget, papírvékony hús volt benne és egy szelet száraz sajt. Mellé kértünk hasábburgonyát, ami kissé szottyadt volt. Ízre átlagos volt minden. Az ára az adaghoz képest drága. Férjem presszót ivott én cappucinot. Zaccos volt és a cappuccino olyan, mintha fel lett volna higítva, alig látott tejhabot. Amikor szóvá tettük tapasztalatainkat, a pultos hölgy és utána a tulaj is fel volt háborodva, hogy mit képzelünk magunkról, az úgy jó, ahogy van és ha valami nem tetszik el lehet menni. Ekkor volt az a pont, amikor otthagytuk a helyet és éhesen távoztunk.
2022. február 15.a párjával járt itt 55Nászutunkat Baranya megyében töltöttük, egyik pécsi sétánk során fedeztük fel ezt a helyet férjemmel. Nagyon barátságos, színes, vidám romkocsma szerű hely. Mi a belső kerthelyiségben foglaltunk helyet. Kávéztunk és koktélt fogyasztottunk. Ár-érték arányban egész jó. A kávé mennyei volt. Főleg fiatalok járnak ide napközben és esténként. Mi késő délután ültünk be, akkor még nem volt nagy tömeg.
2022. február 15.gyerekekkel járt itt 35 Szállásadónk ajánlotta ezt a helyet, mondván családias hangulatú, olcsó, de nagy adag ételek várnak ránk, így kipróbáltuk a családdal. Messziről jöttünk, ezért a helyet korábban még nem ismertem és az értékelésekből, valamint az ajánlásból kiindulva bátran választottuk ezt a helyet. Beléptünk az ajtón, leültünk egy asztalhoz és vártunk.
Kicsit később vettük észre, hogy a pultnál veszik fel a rendelést, előre kell fizetni és majd hozzák az ételeket. Van menü is, ami szintén elfogadható árban van. Mi inkább az egyszerű ételnél maradtunk, rántott húst és rántott sajtot evett mindegyikünk. A rántott húst odaégették, belül nyers maradt, a sajt mirelit hajlamú volt. Elkeseredtünk és amikor szóvá tettem a tulajdonosnál, lehordott minket, hogy mi mit képzelünk magunkról. "Sosem fordul elő ilyen náluk" és hasonló mondatok hagyták el a száját a hölgynek. Amikor felvilágosítottam, hogy figyelhetnének jobban a tisztaságra, akkor azzal vádolt minket és a két gyerekemet, hogy mi ettünk rumlisan. . Azt a hétszázát. . . . . Elkeseredetten és felháborodva távoztunk. Senkinek nem ajánlom a helyet, főleg, hogy nem is étterem, hanem inkább egy lebuj jellegű.
2022. február 15.gyerekekkel járt itt 55 Nagycsaláddal jártunk itt tavasz közepén. Séta közben találtunk rá a helyre. A táblás hirdetés keltette fel a figyelmünket, amin az extra méretű lángos szerepelt. A lángos isteni volt, sokféle feltéttel kérheted. Ár-érték aránya nagyon jó. A kiszolgálás nagyon kedves és mosolygós volt. Talpraesett hölgy fogadott minket a pultnál.
Mivel igencsak szezonon kívül voltunk, így nem kellett sokat várni az ételekre. A mellettünk lévő asztalnál gyrostálat kértek, az is hatalmas adag volt. Mindenkinek ajánlom, aki igazán jól szeretni lakni.
2022. február 10.a párjával járt itt 55Egy közeli kirándulás alkalmával tértünk be ebbe a vendéglőbe. Gyorsan kaptunk asztalt a belső részben. Hangulatos, magyaros hely. A pincérek nagyon kedvesek voltak velünk. Minden kérésünket teljesítették. Az ételek finomak voltak, a somlói galuska mennyei. A vendégló előtt tudtunk parkolni, de fizetős volt, mivel a belvárosban van az épület. Ajánlom nagycsaládosoknak és pároknak is egyaránt.
2022. február 10.a párjával járt itt 55Csendes, szép hely. Érdemes megtenni az oda-vissza kb. 4,5 km gyalogutat érte. Bakonykoppányhoz közeli "Hubertlaki-tó bejárat" felől közelíthető meg a legkönnyebben. Tedd le az autót és sétálj el onnan a tóig!
2022. február 7.a párjával járt itt 55Csodás hely, amit mindenkinek érdemes megnézni. Kilátás szép, a tárlat változatos. A felső szinten hatalmas terepasztal van. Mi ősszel voltunk, akkor kevesebben voltak, ami nem is volt baj.