2016. szeptember 20.a párjával járt itt 55A pizzájuk igazi olasz , vékony tészta , változatos feltétekkel és a sajt ott van ahol kell (a feltét alatt) . Ennél jobb pizzázót nem ismerünk! Érdemes megkóstolni a többi fogást is . Külön pozitívum az olasz ásványvíz:) Több alapanyagot is onnan hozatnak. Hangulatos a belső tere és a terasza is . Ár-érték arányban kitűnő étterem.
2016. május 3.a párjával járt itt 55 Mi most voltunk harmadszor ebben a csodálatos hotelben . Az előző pihenésünk óta profilt váltott a szálloda , csak felnőtteket fogadnak . Ezzel a váltással még jobb lett minden . A hotel egész területén kellemes "nyugizene" szól . A miliő négy csillagosnak megfelel. A személyzet maximálisan figyeli a vendég valamennyi kívánságát .
Itt nem a vendégek alkalmazkodnak a hotel által felállított szabályokhoz hanem minden a pihenni vágyók igényét szolgálja . Nagyon jó hogy este 11 óráig használható a wellness részleg . A wellness recepciós hölgy egész nap a vendégek szolgálatában áll . Sok programot kínál a szálloda házon belül . A reggeli és a vacsora is bőséges és változatos , odafigyelnek a különböző ételérzékenyek igényeire is . Mindenkinek aki pihenésre , nyugalomra és kényeztetésre vágyik szívből ajánlom.
2015. november 17.gyerekekkel járt itt 55A hotel lehelyezkedése kitűnő . A Duna parton található. A város nevezetességei rövid sétával megközelíthetőek. Mi júliusban voltunk így nagyon élveztük a kinti medence előnyeit. Pihenésre kitűnően alkalmas . A hotel részében voltunk , a szobák és az egész környezet a wellness részleggel együtt négy csillagot érdemel. A személyzet rendkívül kedves .
2015. november 10.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat . A wellness nem túl nagy de annál változatosabb . Mindkét medencében kellemes hőmérsékletű meleg víz van . Nagyszerű ötlet a televízió a sószobában . Nagyon tetszettek a szaunák is . Az étteremben a pincér urak csillagos ötöst érdemelnek . Bő választék van mind a vacsoránál , mind a reggelinél .
2013. november 20.gyerekekkel járt itt 55November elején a hosszú hétvégét töltöttük itt családommal . Gyönyörű , harmonikus színvilágú szálloda . Az ételválaszték nagyon tetszett , minden nagyon finom volt . Az éttermi kiszolgálás is kiváló . A szoba nem túl nagy , de tiszta és modern berendezésű . A wellness részleg kitűnő főként a barlangfürdő és a szaunák . Kellemesen telt a pihentető hétvége.