2021. szeptember 11.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Evek óta jól bevallt hely, még sosem csalódtunk. Az ételek nagyon finomak, kedves a kiszolgalas. A külső kerthelyiség csodaszép. Gyerekek nagyon élvezik a kis tavacskat amiben aranyos teknősök, aranyhalak vannak. Ajanlani tudom elegansabb összejövetelekre, szülinapra mindenképp.
2021. szeptember 11.családjával járt itt 55Az arborétum egész területe csodálatos. A panoráma a balatonra a sok szép növény elkepesztő. Az étterem ebben a környezetben szenzációs. Finom etelek, gyors kiszolgálás ár - érték arány rendben. Finom volt a limonádé nagyon. Ajanlani tudom, hogy az ebédet is az arborétumban fogyasszak el ha már ellatogatnak ide.
2021. szeptember 11.barátokkal járt itt 55Isteni hal levest ettem itt és amiket ezen felül kóstoltam minden igazán ízletes volt. Friss, gusztusos. Az eredi gyümölcsös limonádé extra finom. A kiszolgálás figyelmes volt. A 18. kerultben a Szarvascsárdánál található az Üllői úton az etterem. Van egy hátsó kisebb terasza is a belső udvarban parkolni is lehet. Csak ajánlani tudom!
2018. április 5.a párjával járt itt 35 Februárban jártunk itt párommal. Nekem nem nyerte el a tetszésemet a hotel hangulata de az ízlés az ugye különböző. Számomra komor,barátságtalan a design. Ami nem volt szimpatikus,hogy a beígérthez képest a szobában semmi pipere cikk nem volt egy falra szerelt szappanadagolón kívül. Sosem fogom megérteni,miért nincs a legtöbb szállodában kispárna?
? ? Itt sem volt. Sem kávé,sem tea bekészítés amit pedig ígértek. Pozitívum,hogy sokkal előbb becsekkolhattunk,makulátlan tisztaság volt mindenhol. A konyha változatos,hatalmas választék és jó minőségű. Eddig ebben a szállodában találkoztam a legszélesebb reggeli kínálattal! ! ! ! A reggeli miatt visszamennék a hangulat miatt nem. Összességében nem a szálloda tehet arról,hogy nekem nem volt ez stílusom,tehát ajánlom,inkább családostul a nagy tágas helyek miatt és nem feltétlenül a szálloda hangulata miatt!
2018. április 5.barátokkal járt itt 35 Sokkal többet vártam a helytől. Inkább talponálló de ezzel semmi gond. Viszont a hamburger egyszer ehető(számomra). Semmi különösebb élményt nem nyújtott. Nem voltak finom,intenzív ízek egyáltalán. Lehet csak én vártam sokat,de nekem semmi meglepetést vagy pluszt nem adott.
Ezt a helyet nem feltétlenül ajánlom,de azért egyszer- egyszer ha amúgy járnék arra, betérnék csak kisebb elvárásokkal.
2018. április 5.barátokkal járt itt 55 Március 15-én tértünk be az étterembe teljesen véletlenül. Valami fantasztikus a konyha. Ár-érték arány teljesen rendben volt és miután nem ettünk még itt a felszolgáló hölgy segített választani az étlapról. Nagy adagot szolgáltak fel,de annyira finom volt,hogy az utolsó falatig elfogyott.
Ami nagyon tetszett,hogy olyan tálban kaptuk az ételt ami végig melegen tartotta a finomságot amit elénk varázsoltak,így az utolsó falat is meleg volt. Csak és kizárólag ajánlani tudom a helyet,hatalmas ízkavalkád! Próbáljátok ki,nekem a kedvencem lett.
2018. április 5.a párjával járt itt 55 Februárban szálltunk meg párommal ebben a hotelben. Hihetetlen feltöltődést kaptunk a helytől. A fogadtatás nagyon kedves volt,az apró ajándékok a figyelmesség mind mind hozzájárultak ahhoz,hogy maradéktalanul jól érezzük magunkat. Sokkal jobb fekvésű szobát kaptunk mint amit foglaltunk és fizettünk.
A szobai bekészítés(kávé,tea,víz,az ajándék desszert mind mind nagyon kedves gesztus. A szálloda konyhája szuper extra reggeli(lazac,pezsgő,ki mit szeretne)kizárólag minőségi alapanyagok egytől egyik! Maximálisan elégedettek voltunk. A wellness is nagyon kis helyes a szauna különösen jó. Nyáron nekünk ez nagyon drága lett volna de jövő télen biztosan visszatérünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti a melegséget árasztó,csupa szín indonéz stílust. Isteni volt! ! ! ! !
2014. október 23.barátokkal járt itt 55Nagyon szeretem ezt a kisvendéglőt. Igazi kockás abroszos,hangulatos,házi kosztos étterem. Minden van. Régről,az iskolából megszokott ízek mint pl meggyszószos marhahús,nagyon fini.
A felszolgálók előzékenyek,kedvesek. Az adag tényleg igen bőséges és teljesen rendben vannak az árak.
Telefonos foglalás szerintem mindig kell,mert népszerű a hely.
A megmaradt ételek elvihetőek.
2014. szeptember 20.a párjával járt itt 45 Mindenkinek csak ajánlani tudom Tiszaörvényben a Hableány éttermet. A teraszról látszik a Tisza,igen hangulatos a hely. A kiszolgálás szuper, a pincérek kedvesek. Kifejezetten ajánlom a halászlét harcsából a legfinomabb. Friss,bőséges,ropogós kenyérkével isteni és az ára baráti.
Az adagok a halászlé kivételével normál méretűek talán a köret az ami inkább kevés. Az árak magasak de a hely hangulata miatt ezt el lehet nézni. A harcsapaprikás csuszával szintén nagyon kellemes ízű ezt is érdemes kipróbálni náluk. Ebéd után pedig egy kellemes séta a Tisza parton maga a felüdülés.
2014. március 24.családjával járt itt 55 Márciusban töltöttem ebben a csodálatos panzióban egy éjszakát a barátommal és ismerőseinkkel. Lenyűgözött a kilátás,egész Pécs a lábunk előtt hevert. A tulajdonos hölgy egy tündér,kedves,beszédes. A reggeli kifogástalan volt az ár tartalmazza a reggelit a szállást és az üdülési adót is.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet is,rendkívül ízletes ételeket szolgálnak fel és nagyon hangulatos a hely. Ára nem a legolcsóbb de megéri kipróbálni. A szállással nagyon elégedett vagyok,a szobák mind-mind Erdély egy-egy tájegységére jellemző bútorokkal,motívumokkal,berendezési tárgyakkal vannak berendezve. Az egész panzió tele van erdélyi ereklyékkel az egész hely egy nagy múzeum. Látogassanak el erre a szuper helyre nem fognak csalódni.