2016. december 18.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
November második felében voltunk a párommal, 3 nap/2 éjszaka, félpanzióval. A párom örült ennek az ajándéknak, ami nagyrészt jól sikerült, mert jól akartuk magunkat érezni. Nem hagytuk magunkat zavartatni a recepció monotonon (kevésbé barátságosan) dolgozó tagjaitól, a szolgálatkészen, kedvesen, de nem igazán finoman elkészített hemendextől (hogy magyarosan írjam).
A szálloda elhelyezkedése remek, a szoba tiszta volt és kényelmes. A félpanzió választéka bőséges volt, de én a halat és a félédes vörösbort, párom a vadat hiányolta. A wellness jó volt, bár azt furcsálltuk, hogy a sószobáért külön kellett fizetni(ezen nem lepődtünk meg, mivel előre tudtuk). Remek a mini vadaspark, és jó, hogy lehet kapni az etetésükhöz eledelt. Szép élmény volt a Kodály-szoba megtekintése. A komfortérzetet nehezítette két olyan tényező, ami a szállodának nem róható fel. Az egyik: a főbejárattól balra lévő terület borzasztóan rendetlen, lehangoló, csak sárban lehet megközelíteni az egyébként szép kilátóhelyet. A másik: sajnos nekünk nem kedvezett az időjárás, az egyébként gyönyörű panorámából szinte semmit nem láttunk. Így ha mi visszajövünk, akkor az csak kánikulai időszakban lesz.
2015. december 21.a párjával járt itt 55 Novemberben töltöttünk itt 3 kellemes napot a párommal. A szálláshely csendes, nyugodt kis utcában helyezkedik el, ugyanakkor a Balaton is, a városközpont és a sétáló utca is nagyon közel van. Autóval is, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Kedves volt a fogadtatás, a személyzet a későbbiekben is nagyon szolgálatkész volt.
A szoba kényelmes és tiszta, a félpanziós ellátás bőséges,választékos és ízletes volt. A wellness részleg nyitva tartási ideje hosszú, ami lehetővé teszi az ott töltött idő maximális kihasználását, nagyon kellemessé téve ezáltal az ott tartózkodást. A wellness részlegen több lehetőség van, a medencék vízhőfoka kellemes. Itt annyi negatívumot tapasztaltunk, hogy a pihenőágyak száma "csúcsidőben" kevés. Összességében nagyon kedvező tapasztalatot szereztünk, biztosan visszamegyünk még. Másoknak is csak ajánlani tudjuk.
2015. május 13.a párjával járt itt 45 4 napot (3 éjszakát) töltöttünk ezen a mesésen szép szálláshelyen, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk. A személyzet udvarias, szolgálatkész volt. Az egész szálloda ragyogott a tisztaságtól, a szoba kényelmes volt, a fekhelyek szintén (gerincbántalmakban szenvedőknek ez nagyon fontos). A wellnes részleg nagy és jól felszerelt.
Számunkra külön öröm volt a vár közelsége. A félpanziós ellátás bőséges és ízletes volt. Már öt éve vágytam ide, a várjátékok és a középkori lakoma kedvéért. A lovagi torna remek volt, de a lakoma sajnos messze elmaradt a várakozásunktól. Emiatt a "kiváló" helyett "jó" minősítést adtunk. A kapott szórólapok részletes tájékoztatást adtak a közeli kirándulási lehetőségekről ("a barokk sixtusi kápolnája" néven emlegetett templom, a közeli folyó forrásvidék, stb). Összességében megérte elmenni.
2015. február 6.a párjával járt itt 55 Most január 28-30 között átélhettük a kellemes őszt, a kezdődő hideget és a csodálatos hóesést is! Mi már többször jártunk itt (2012 óta), és szándékunkban áll még menni. A fogadtatás mindig kellemes volt, a szoba tiszta, a félpanziós ellátás bőséges és finom. A panoráma lélegzetelállítóan mesés, különösen este.
Kedves meglepetés volt, hogy érkezéskor a bekapcsolt televízió képernyőjén név szerint üdvözöltek! A wellness részleg ugyan kicsi, de ha jó időben megy a vendég, nem problémás. Mi egyébként is szeretünk kirándulni is, így jó, hogy közel van a helyi sétaút és egyéb látnivalók, no meg Balatonfüred, Tihany, Veszprém. Először voltunk hétköznap, így most élvezhettük a kellemes árakat is. Számunkra egy negatívum volt: a kapott ajándék italkupont nem tudtuk felhasználni, mert csak alkoholos italra lehetett volna. Csak javasolni tudjuk mindenkinek!
2013. április 22.a párjával járt itt 55 A szálláshely tiszta volt és kényelmes. A félpanziós ellátás ízletes volt és bőséges választék állt rendelkezésre. A wellness részleg és az uszoda is bőven kielégítette az igényeinket.
Kellemes meglepetés volt számunkra, hogy hazajövetel után két héttel kaptunk egy e-mailt, mely szerint mi lettünk az április hónapban ott tartózkodók közül azok, akik a szállodában lefolytatott sorsolás alapján nyertek egy 3 nap/2 éjszakás, félpanziós ellátást, így 2012. decemberében ugyanannyi időre visszamehettünk, a szálloda vendégeként. Mi szívesen visszamegyünk a következő télen is. A közeli Kis-Balaton remek kikapcsolódást kínált. Hogy negatívumot is írjak: a parkolásért fizetni kellett, és a szálloda két épületrésze között viszonylag kisebb volt a hely (a nagyobb parkolóra a főépületből nem lehet rálátni).