2019. március 9.egyedül járt itt 25 Érkezésemkor kedves recepciós fogadott egy szép helyen. Aztán a szoba kisebb csalódás volt. Máló tapéta, penészes fürdő hajcsomóval, elhagyott fülbevaló. . . :/ Vízköves poharak. Az ágy tiszta volt, bár ezek után aggodalomra adott okot. Fizetéskor érdekes dolgok fogadtak.
A számlán dupla forgalmi adó, a recepciós hölgy aki nem az addigi kedves bájos kislány volt már inkább dühös volt hogy mit keresek én ott a munka kezdése előtt. Aztán mikor kifogásolni kezdtem a számlát egyre jobban dühbe gurult. Már a kolleginájával is arrogánsan beszélt előttem mint vendég. Csak kerek szemmel figyeltem a történteket. Mikor észrevettem hogy fogyasztás van a számlán és szóltam hogy a bárban csak addig jártam míg a kulcsot vettem fel illetve most, még dühösebb lett, hogy ő akkor most mit csináljon. Mondtam fogalmam sincs de én nem egyenlítem ki más számláját. Uram bocsáss 2000 Ft-ról beszélünk. Mondta hogy ezt csak főnöki utasításra törölheti. Hát ez engem nem hatott meg és mivel ezt érzékelte hirtelen érdekes módon annyit fizettem mint amennyit kellett. Nagyon oda kell figyelni!