2017. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 35 Nagyon sok jót hallottam a Pelionról, de nekem csalódás volt a hely. Ott kezdődött, hogy kisfiam számára olyan babaágyat kaptunk, amely szigetelőszalaggal volt összeeszkábálva, hogy szét ne essen, féltem beletenni a gyereket. A fürdőszobában a plafonon volt egy jókora beázás, így zuhanyozás közben a felettünk lakó szennyvize a nyakunkba csöpögött.
Reggeli után elmentünk kirándulni és kiraktuk a takarítást kérek táblát, sajnos mikor kb. 5 óra múlva visszaérkeztünk még mindig nem sikerült kitakarítani a szobát. A személyzet unottan, fásultan teszi a dolgát, de látszik rajtuk, hogy túlterheltek. Esténként a vacsorához almafröccsöt rendeltünk, 3 este 3 pincér szolgált fel, ugyanazért az almafröccsért először 1980 Ft-ot, majd 2. 980 Ft-ot, végül 980 Ft-fizettünk. Reggelinél és vacsoránál nagyon nagy a tömeg, még asztalt találni is nehéz, és sokat kellett sorba állni az ételekért is. A szőnyeg sok helyen (nemcsak a szobában), de a lobby bárban foltos, koszos volt. A wifi nagyon-nagyon akadozott, gyakorlatilag használhatatlan volt.