2019. december 18.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
4 ejszakat foglaltunk a szallodaban, a sok jo velemeny es a szep kepek alapjan. Az elsö ejszakat egy nagyon szep, ketagyas szobaban töltöttük, majd masnap este valahol csötöres volt, ezert közöltek, hogy nagyon gyorsan ki kell költöznünk a szobankbol. Ezt meg is ertettük, el is fogadtuk, kapkodva mindent összeszedve atköltöztünk egy a hotel altal szamunkra kijelölt masik szobaba.
Aztan kesöbb körülnezve. . . -a szoba elsö reszen minden összezsufolva, a masik fele teljesen üres, berendezes nelküli, a fal összerugdosva. Valoszinü, ha nem csak 2 szemely jön a szobaba, akkor arra a tatongo üres reszre visznek meg be agyakat. A mi esetünkben ez a resz üresen maradt, nagyon furcsan nezett ki. Tovabba a tv egyreszt sokkal kisebb volt mint az elözö szobaban, valamint 10 percenkent kikapcsolt, majd önalloan visszakapcsolta magat. . . . Masnap reggel megemlitettem a recepcion, - az a valasz jött, hogy Önök egy nagyobb szobat kaptak. . . Az, hogy milyen minösegü a szoba, ugye mindegy. . . ! A Safe meg olyan kicsi, hogy a penztarcan kivül semmi nem fer bele, laptopot, ertekeket ne vigyen senki magaval! Amugy ki is van irva, hogy felelösseget nem vallalnak az ertekeinkert, de ha nics megfelelö nagysagu Safe. . . ? A szobacsere utani naptol egy percig nem ereztük jol ott magunkat, nagy csalodas volt szamunkra. Egy 4 csillagos szallodatol sokkal jobb minöseget vartunk volna, es meg csak nem is „kuponos“ ajanlat volt. /Sajnos, valamiert a rendszer nem engedi a kepeket feltölteni. /