2019. május 2., kollégákkal járt itt 45 Céges csapatépítő rendezvényen voltunk itt. A hely gyönyörű, egy oázis, sok zölddel, árnyékos fákkal, tiszta, elegáns, nagy szobákkal. Első nap ebédre csak egy fajta leves volt, ráadásul elég megosztó, de a főételekből mindenki talált megfelelőt. A többi étkezés változatos, ízlésesen tálalt és megfelelő volt.
Az egyedüli probléma avval van, hogy a bárban kegyetlen árak voltak. Egy 0,33-as vízért 400 Ft aránytalanul sok, látszik, hogy nem a magyar vendégekre vannak kitalálva.
2019. április 15.családjával járt itt 25 Foglalás nélkül érkeztünk ide, az alsó szinten nem is volt szabad asztal, azonban az emelet teljesen üres volt. A pincér azért néha ránk nézett. :)
És az étel is odaért 1,5 óra alatt. Az adag kicsi volt, a vadraguleves ehetetlenül sós, egyik rendelt étel helyett egy másikat hoztak, a hús már majdnem hideg volt, a mellé rendelt steakburgonya azonban forró.
Valahogy nem sikerült ezt eltalálni sehogysem. A problémákat jeleztük, de ez a kissé borsos számlán semmiféle kompenzációt nem jelentett. A desszertet és a kávét már máshol fogyasztottuk.
2019. március 20., kollégákkal járt itt 55Munkahelyemről osztályunk céges vacsoráját tartottuk itt pincelátogatással.
Az ételek és a borok is nagyon finomak voltak, bármikor újra végigenném a menüt.
Jól éreztük magunkat.
2019. február 18.a párjával járt itt 55 A hotel Kalocsa közepén egy műemlék házból kialakított szállás. A felújítás és hozzáépítés szép é ötletes. Külön tetszett, hogy a szomszéd ház tűzfalát egy hatalmas, printelt ponyvával eltakarták, így nem volt nyomasztó a fal. A szoba, minőségi, tiszta.
A szauna csodás, bár a folyosó felé üvegfal van, ami - ha sokan lettek volna a szálláson biztos sokkal zavaróbb lenne - , véleményem szerint savmart üveggel még diszkrétebb lehetett volna. A recepciós hölgyek mosolygósak és segítőkészek voltak. Az árban volt egybelépő a helyi "gyógyfürdőbe", és egy vacsorakupon is, amit kihasználtunk. Sajnos Kalocsán télen és hétvégén semmi nincs nyitva, így a városnézéssel hamar végeztünk.
2019. február 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kalocsai hétvégénken véletlenül találtam rá az étteremre.
A hely egy kedves, partmenti csendes helyen van, a vízparton.
Az étlapon kínált ételek kreatívan összeállítottak, a kiszolgalás udvarias, a pincérnő mosolygós. Az étel gyorsan megérkezett, ízlésesen tálalt, és nagyon finom volt. Az adag bőséges, az árak ehhez képest nagyon jók.
A desszert is csodás volt.
Ha erre járunk, biztos visszatérünk!
2019. február 5.a párjával járt itt 35 Kirándulás után álltunk meg egy ebéd elfogyasztására, a helyről a környéken sok jó véleményt hallottam. A választék nagyon szegényes, tulajdonképpen van egy fajta (ponty)halászlé, rántott ponty és harcsa, sült ponty és harcsa, és ugyanez sertésből. Slussz. Az étlapon ugyan szerepel hagymás rostélyos, de az is sertéshúsból van.
Végül halászlevet rendeltünk, az adag kifejezetten bőséges volt, kissé csípős külön felszolgált gyufatésztával, rengeteg, de kissé szétfőtt és nagyon zsíros pontyszelettel. A fokhagymás sült harcsa az volt, aminek kértük, nem rosszabb, de semmi extra. A pincérek kedvesek, aranyosak. Nekem nagyon hiányzott a választék, a többféle halászlé, a kreativitás.
2019. január 3.a párjával járt itt 45 Nem volt az a kiváló élmény, amire számítottunk. . . A gőzfürdő, a dézsák nem mentek, a szauna nem volt igazán meleg (pedig állítólag egész nap ment), a szaunalepedő elfogyott, nem töltötték. A szinte teljesen üres szálloda legtávolabbi szobáját kaptuk. A reggeli finom volt, ízléses és elég választékos, a szoba tiszta, de a fürdőben a víz fordítva volt bekötve.
A városközponttól nagyon messze van a hotel, de ez csak a mi figyelmetlenségünk volt foglaláskor.
2019. január 3.gyerekekkel járt itt 55 Az utcatérkép alapján nem erre számítottunk. :)
Az étterembe lépve igényesen és ízlésesen berendezett helyre jutottunk. Bár asztalfoglalásunk nem volt, 6 személyre szabadítottak fel nekünk helyet, pedig elég sportosan voltunk öltözve a hely hangulatához. :)
Az étlap változatos és az ételek finomak. Sok a nem szokványos párosítás.
Az adagok bőségesek, ízlésesek és finomak. Az ár-érték aránya nagyon jó!
2018. december 7.a párjával járt itt 55Az étterem tiszta, a választék jó, a kiszolgálás gyors és pontos. Az ételek finomak, az adagok jók.
A pincérek mosolyogtak, kedvesek voltak.
Semmi extrát nem kívántunk, csak ennyit.
Jól éreztük magunkat, köszönjük! Ha erre járunk, benézünk még!
A desszert kínálatot kicsit lehetne fejleszteni, szombat délután 30 km-es környezetben nem találtunk normális cukrászdát. . . ;)
2018. december 7.a párjával járt itt 35 Kívülről gyönyörű épületben jártunk, de az épületben minden kopott, régi, olcsó, hiányos. A herbárium és a gőzfürdő nem működött, a jakuzziban kétes eredetű hab volt, az infraszauna karbantartása szerintem sosem történt meg. Első nap egy nagyon kedves hölgy volt a wellnessben, de második nap ez nem volt elmondható.
a szolárium csövei öregek, a plexi repedt. A "fittness terem"ben egy darab fali csatlakozót találtunk, a gépek egymásra zsúfolva, de használhatatlanul állnak. A padlószőnyeg a folyosón kopott, foltos, az elektromos dobozok celluxszal vannak a helyükre rakva. A szobában az ágy kifeküdt, kopott, öreg, a villanyok nem működnek, a fürdőszoba felszereltsége hiányos, a csempén látszik, hogy valaha voltak befúrva dolgok (zuhany vezető, talán polc. . . a zuhanykabin szétesett, penészes, a zuhanyrózsa vízköves, repedt, a tükör is a legolcsóbb, műanyag. Igénytelen. A bútorzat a 80-as évek elejéről maradhatott. A szemetest sem ürítették. A fürdőköpeny és a törölközők kemények (mondjuk legalább tiszták voltak)
A falak papírvékonyak, tisztán hallottuk a másik szobában nem kiabálva telefonálót. A reggeli ugyanaz, de a vacsora, bár szegényes, finom (egy fajta leves, két fajta főétel, egy fajta desszert)
Az étterem kicsi, pedig nem volt tele a szálloda. A pincérek nagyon kedvesek! Ezért a pénzért sokkal többet vártunk.