2014. június 15.a párjával járt itt 55 Első benyomásra nem tetszett! Aztán szépen ,lassan megszerettük. Bár a szobánk kissé szűknek tűnt,annak ellenére,hogy superior volt. A zuhany csak lapjával volt megközelíthető. De maga a fürdő,a welness az igen,annyi szauna variáció,amivel eddig sehol sem találkoztunk. A személyzet és a konyha CSÚCS! Összességében kiváló!
Na még egy nega: nem úszó az úszó medence,max. csobogó. Visszamegyünk még!
2014. március 17.a párjával járt itt 55Hangulatos,családias étterem Nagyon finom ételekkel. Bőséges választék szlovák különlegességek és vadhúsok is rendelhetők. Többször fogyasztottunk már a Tengerszem étteremben, páromnak visszatérően a tárkonyos ragu a kedvence, nekem a libasült párolt-káposztával.
Személyzet kedves, gyors a kiszolgálás.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2014. március 17.a párjával járt itt 55Februárban voltunk Füreden. A hatalmas velős-pirítósból tartózkodásunk alatt 2x is fogyasztottunk finom forraltbor társaságában. Mindkettő nagyon ízletes volt, ha arra járunk nem fogjuk kihagyni.
Rusztikus, régies, hangulatos berendezés, elfogadható árak jellemzik a "6 lépcsős"-t.