2016. április 29.a párjával járt itt 55 Már a megérkezésünk percében elénk jött egy úr, a szálloda személyzete közül a parkolóban. Készségesen segített a csomagjainkat felvinni a szobánkba. A recepciós kedvesen fogadott minket. Mindenben segítségünkre volt. Elmondott minden szükséges információt. Az előbbi úr végigvezetett a szállodán bennünket, bemutatott mindent, mi merre található.
Ott tartózkodásunk alatt a személyzetről, csupa jót tudunk elmondani. Kedvesek, készségesek, mindenütt mosolyogva fogadják a vendéget, az előre köszönésről nem is beszélve. Mi ezt tapasztaltuk, bárhova mentünk a szépen felújított szállodában. Csodálatos berendezés, színharmonizáció, kényelem és az ellátásról nem is beszélve. Az étteremben minden „földi jó” el volt készítve. Itt is a személyzet előzékeny, kedves, készséges volt. Biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálta a neki megfelelő ételt. Bárhol jártunk, nagy rend és tisztaság volt. Törölközőinket kérés nélkül cserélték. Csak gratulálni tudunk a szálloda személyzetének, mert náluk a vendég az első. Ajánlani tudjuk nagyon a szállodát mindenkinek. Hangsúlyozom, hogy ez a mi tapasztalatunk, ahogy ott töltöttünk négy napot.
Hotel Délibáb válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük az elismerő szavakat! Mérhetetlenül boldoggá tesz minket, hogy pozitív élményekkel távoztak a szállodánkból! Mindannyian azon vagyunk, hogy a kedves Vendégeink felejthetetlen napokat töltsenek a szállodánkban. Reméljük hamarosan ismét a Hotelünkben köszönthetjük Önöket!
Addig is minden jót kíván a Hotel Délibáb**** vezetősége és személyzete!
2016. április 30., , Hotel Délibáb