2016. május 3.a párjával járt itt 15 Az étlap karikákkal volt összefűzve, de gondolom valamikor széteshetett, mert összevissza rakták újra össze. köretekkel kezdődött, majd kávéval folytatódott. konyhafőnök, tulajdonos neve nem szerepelt rajta. A pincérnő amikor kértem egy pohár száraz vörös folyóbort, és megkérdeztem, hogy milyen van, azt válaszolta, hát száraz.
kérdeztem, mégis honnan? Hát azt ő nem tudja. A kihozott bor savanyú volt, kértem másikat. Ekkor hoztak borlapot,az onnan választott bor már jó minőségű volt. Választottunk roston pisztrángot mandulával, grillezett zöldséggel. Mindkettő úszott az olajban, bár ízre ehető volt, ha lecsöpögtetted. . . Desszertet ezek után nem kértünk. A számlán természetesen a rossz bort is feltüntették. Amikor szóvá tettem, azt mondták visszafizetik. Ja, elnézést természetesen nem kértek. gratulálok a tulajnak! ezentúl átmegyek inkább a túloldalra, bár ott a temető van. Kerüljétek el nagy ívben!