2013. december 13. járt itt 55 2013. szeptember 19-től-2013 oktober 4-ig tartozkodtam eben a csodálatos Hunguest Hotel Nagyerdő szállodában! Csodálatos 15 éjszakás gyogyüdülésen vettem részt ez volt az év legszebb nyaralása! Nagyon kedves és udvarias személyzet minden kivánságomat teljesitették rengeteg szeretett kaptam tölök amiért nagyonhálas vagyok és köszönöm nekik!
az étteremben a pincérek nagyon kedvesek voltak az ételek és a deszertek sütik nagyon finomak és izletesek voltak! a gyógyászaton dolgozó kollágák nagyon kedvesek és udvariasak voltak nagyon köszönöm a lelkiismeretes munkájukat amit a gyogyulnivágyokért megtesznek! a termálviz nagyon szuper a szálloda medencéje nagyon tiszta! a szóbaaszonyok nagyon kedvesek odafigyelnek nagyon a tisztaságra nagyon köszönöm nekik is a lelkiismeretes takaritásukat és a mindennapra a tisztatörölköző bekészitést a szobába! A recepcios munkatársaknak köszönöm a kedveségüket és a mosolyukat és a segitőkéségüket! a szálloda programszervezőjének mindig a programokat hogy hova érdemes elmeni és mit érdemes megnézni! Az én számomra a szálloda szlogenje igy hangzik:ha nyugalomra és csendre vágyik ideális helyszinéül válasza a hunguest hotel nagyerdőt szeretettel várjuk mert fáradt teste a szállodánk termálvizében töltödik fel a lelke pedig az erdőben töltödik fel! Az én számomra ez igy történt én ezt teljes szivemből ajálani tudom mindenkinek ezt a szállodaláncot