2019. január 19.családjával járt itt 55 2018. Augusztusában jártunk a kempingben. . Mivel utolsó utáni pillanatban kerestem szállást Füreden reményvesztetten telefonáltam. . Szerencsénkre pont volt egy szabad szoba a strandmotelben. . A megadott idő előtt érkeztünk de nem volt probléma elfoglalhattuk a szállás. .
Nem tudtuk mire számítsunk de nem csalódtunk hisz napunk legtöbb részét a parton vagy városnézéssel töltöttük. . A felszereltség megegyezett a leírtakkal. . Fürdőszobában ajánlom a korszerűsítést bár a célnak megfelelt. . Mindenki nyugodt szívvel látogasson ide aki nyugodt környezetben a Balaton partján szeretné tölteni szabadságát. .
2014. július 29.barátokkal járt itt 55Időutazás íz élménnyel. . Remek. . Aki erre jár s kihagyja nem tudja mit veszít. .
Ajánlom kicsinek és nagynak. . Kellemes hely, ízletes ételek. .
Készséges személyzet. . Télen, nyáron az év bármely szakában érdemes meglátogatni Szarvas határában elhelyezkedő RÉGIMÓDI éttermet. .
Mit írhatnék még? ? ? Próbáld ki és megtudod mind igaz amit írok. .