2015. január 25.a párjával járt itt 15 2015. január 23-tól 25-ig voltunk itt párommal és nővéremékkel. Nagyon nagy csalódás volt számunkra, mivel a legutolsó vélemények csupa jó dolgokat tartalmaztak (aminek így utólag visszatekintve, nem hiszem hogy van bármilyen valóságalapja is! ! ! ) Érkezésünkkor a megkapott szobában olyan hideg volt, hogy a télikabátot nem lehetett levenni!
Közölte a hölgy, hogy majd estére bemelegszik. . . A wellness részleget minden nap csak délután három órától lehetett igénybe venni, amin nagyon meglepődtünk, és csalódtunk hiszen egy Wellness hétvégére fizettünk be! ! ! A vacsora minősége kiváló volt, de a mennyiség miatt csak kóstolónak nevezném! ! ! Utántöltés nagyon ritkán volt! ! A második nap végére, már nem mertem szinte vacsorázni mert bűntudatom volt a többi vendég miatt! ! A második napon a jakuzzit nem is tudtuk használni, mivel jéghideg volt a víz! A hölgynek ezt jeleztük, aki mélyen felháborodva közölte velünk, hogy neki ez drága lenne fűteni, és egyébként is teljes ráfizetés számára a jakuzzi üzemeltetése! Így csak a szaunát tudtuk használni. A recepciós hölgy hozzáállása és beszédstílusa számomra felháborító volt, hiszen nem kis távolságot tettünk meg, hogy ezeket a szolgáltatásokat igénybe vegyük. Csalódottan hazaérkezve kutakodni kezdtem további vélemények után, és kiderült hogy már 2013-ban is csak tojást és virslit (azt is félbevágva) szolgáltak fel a reggelikre! Összegezve hatalmas átverésnek érzem az egészet, mivel a honlap teljesen mást sugall és valóban a spórolás jellemezte a részükről az egész ellátást! ! ! A fűtés, a reggeli, vacsora, wellness a Zimer Ferri filmhez hasonlítható kabaré! ! ! ! (Csak éppen a virslik nem szaladgálnak a kövön! ! ! ! ) A helyet az ellátás miatt senkinek sem ajánlom!