2023. augusztus 14.barátokkal járt itt 55 Több éve járok az Európa Hotelbe a barátaimmal. Az étteremben és a szállodában a személyzet kedves, segítőkész. A reggeli és a vacsora bőséges, van választék. A szobákban rend, és tisztaság van kényelmes ágyakkal, tágas erkéllyel. A szoba felszereltsége minden igényünknek megfelelt.
A hotelben lévő jakkuzzi korlátlanul használható, ami nagyon jó rossz idő esetén. Újdonságként az italjegy kiváló kezdeményezés. Mi minden éven itt nyaralunk egy hetet, mindenkinek ajánlom a szállodát!
2022. augusztus 12.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Több éve visszajáró vendégek vagyunk a barátaimmal a hotelbe. A szálloda szép, jó környezetben fekszik. Az étterem személyzete kedves, udvarias, környezet rendezett. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A szobák tágasa, tiszták, jó a kiülős terasz. (1-2 apró javításra szükség lenne. pl.
: redőny, lámpa, zuhanyzó)
Minden évben elmegyünk Gunarasra pihenni, számunkra a legjobb hely a Hotel Európa! Mindenkinek ajánlom!